ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Με σφαίρες στα πόδια ο τραυματίας από το επεισόδιο στο ΑΠΘ

Facebook
Twitter

Τραυματισμένος από σφαίρες στα πόδια μετέβη στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς ένας άνδρας που συμμετείχε στο επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην πλατεία Χημείου του Αριστοτελειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο τραυματίας είναι ένας 23χρονος ημεδαπός με καταγωγή από τη Γεωργία, ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για περιπτώσεις ναρκωτικών και ληστειών. Ο νεαρός φέρει τραύματα από σφαίρες στα πόδια και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι τον τραυματία μετέφεραν μέχρι την είσοδο του νοσοκομείου δύο άτομα και μόλις τον άφησαν τράπηκαν σε φυγή. Αυτήν την ώρα υποβάλλεται σε χειρουργείο και θα ακολουθήσουν εξετάσεις.

προσαγωγή ατόμου που φέρεται να σχετίζεται με το περιστατικό στο ΑΠΘ

Για το επεισόδιο, μέχρι στιγμής, έχουν γίνει οκτώ προσαγωγές από την αστυνομία και είναι πιθανόν  τα δύο αυτά άτομα που μετέφεραν τον τραυματία στο νοσοκομείο να είναι ανάμεσα στους προσαχθέντες.

Στο σημείο της συμπλοκής βρίσκεται προσωπικό της σήμανσης που εξετάζει κάθε πιθανό και απίθανο σημείο προκειμένου να εντοπίσει ευρήματα και να ταυτοποιηθούν οι δράστες που συμμετείχαν στο αιματηρό επεισόδιο. Όλα τα στοιχεία, μέχρι στιγμής, δείχνουν ξεκαθάρισμα λογαριασμών και οι έρευνες τις αστυνομίας στρέφονται προς αυτήν την κατεύθυνση.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όλα έγιναν λίγο μετά τις 10 το βράδυ όταν ομάδα ατόμων εισήλθε εντός του campus και κινήθηκε προς την πλατεία Χημείου. Εκεί, φέρεται να συνεπλάκησαν με άτομα που βρίσκονταν ήδη στον χώρο ενώ μετά από λίγα λεπτά έπεσαν περίπου έξι πυροβολισμοί.

Από το συμβάν τραυματίστηκε τουλάχιστον ένα άτομο το οποίο αποχώρησε από το σημείο πριν φτάσουν οι αστυνομικοί.

Πυροβολισμοί στο ΑΠΘ, ένας τραυματίας 1
Πυροβολισμοί στο ΑΠΘ, ένας τραυματίας 2
apth__7_
apth__6_

Ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν έσπευσαν επί τόπου, απέκλεισαν τον χώρο που ήταν γεμάτος κηλίδες με αίματα και προχώρησαν σε αναζητήσεις των ατόμων. Όπως φαίνεται στα βίντεο και τις φωτογραφίες του protothema.gr, πάνοπλοι αστυνομικοί σταμάτησαν ένα όχημα επί της οδού Αγίου Δημητρίου, στο ύψος του ΑΠΘ και προχώρησαν σε πέντε προσαγωγές ατόμων που βρίσκονταν εντός του και κρίθηκαν ύποπτοι.

Για αρκετά λεπτά ο δρόμος έκλεισε για την κυκλοφορία των οχημάτων μέχρι τα άτομα να μεταφερθούν με περιπολικό.

Αστυνομικοί με φακούς ξεκίνησαν να ψάχνουν για στοιχεία στην πλατεία Χημείου και, μέχρι στιγμής, έχουν εντοπιστεί τουλάχιστον πέντε κάλυκες και μια βολίδα, σύμφωνα με πληροφορίες.

kalikes
Στον χώρο του πανεπιστημίου έφτασε λίγο μετά τις 11 το βράδυ και ο πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαϊωάννου ο οποίος στη συνέχεια κινήθηκε μέσα στο νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς” πιθανότατα για να ενημερωθεί για την κατάσταση του τραυματία.
apth__3_
apth__4_
apth__2_
apth__5_
apth__1_
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top