ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Με τη Ρούλα Πισπιρίγκου θα προαυλίζεται η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια

Facebook
Twitter

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η τέταρτη κατά σειρά κατάθεση του 12χρονου κοριτσιού από τα Σεπόλια που αναμένεται να σφραγίσει και τον νέο κύκλο συλλήψεων.

Το παιδί θα δεχτεί ερωτήσεις, θα δει νέες φωτογραφίες, όλα αυτά όμως με την παρουσία παιδοψυχολόγου.

Την ίδια ώρα, η μητέρα του παιδιού παραμένει στις φυλακές Κορυδαλλού αναμένοντας, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου επί του αιτήματός της να αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση που της επιβλήθηκε με περιοριστικούς όρους.

Θα προαυλίζεται με την Πισπιρίγκου

Μέχρι τότε, με απόφαση της διοίκησης των φυλακών, θα προαυλίζεται μαζί με την Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται για τις δολοφονίες των τριών παιδιών της.

Η μητέρα της 12χρονης, που κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία, κρατείται σε διπλανό κελί από αυτό της Ρούλας Πισπιρίγκου και πλέον, εφόσον το επιθυμεί, θα μπορεί από την επόμενη Δευτέρα, να περνά κοινό χρόνο με την 33χρονη συγκρατούμενή της στον προαύλιο χώρο των φυλακών.

«Σε τραγική κατάσταση πραγματικά, όχι μόνο η συγκεκριμένη, αλλά και τα παιδιά που είναι στο «Χαμόγελο» και τα δύο ενήλικα παιδιά κι όλη της η οικογένεια. Όλη η οικογένειά της πραγματικά είναι σε σοκ γιατί κανένας δε θεωρεί ότι έχει την παραμικρή εμπλοκή», αναφέρει ο δικηγόρος της 37χρονης, Απόστολος Λύτρας.

Κοινό σημείο των δύο γυναικών, το γεγονός, όπως επισημαίνουν πηγές των φυλακών στο MEGA, ότι παρά τη βαρύτητα των αδικημάτων που κατηγορούνται ότι διέπραξαν σε βάρος των παιδιών τους, παραμένουν εξαιρετικά ψύχραιμες και δηλώνουν αθώες.

«Κλειδί» η τέταρτη κατάθεση

Για τέταρτη φορά, το 12χρονο παιδί θα κληθεί να μιλήσει με τους παιδοψυχολόγους της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων προκειμένου να κληθεί να αναγνωρίσει πρόσωπα τα οποία την κακοποίησαν.

Τα όσα έχει ήδη περιγράψει για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του Μίχου και των υπόλοιπων κατηγορουμένων, σοκάρουν.

«Κάποιες φορές τους κορόιδευα. Έλεγα να πάω τα λεφτά και καλά στη μητέρα μου ότι τα έχει ανάγκη για να με αφήσει και μετά έφευγα. Μου τα έδινε, έφευγα, αλλά μετά δεν ξαναπήγαινα. Ήταν λίγοι σε αυτούς που το έκανα αυτό αλλά μετά με αναζητούσαν και πάλι και κλείναμε ραντεβού. Τη δεύτερη φορά γινόταν η ερωτική πράξη».

Η 12χρονη θα κληθεί να αναγνωρίσει και πρόσωπα τα οποία έχουν ταυτοποιηθεί από τις αστυνομικές Αρχές αλλά και άνδρες που προσήλθαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και προέκυψε ότι είχαν συναντηθεί με το παιδί.

Βαρύτατες ποινές

Στο πλαίσιο αυτό και υπό το φως των συνεχιζόμενων αποκαλύψεων για την αποτρόπαια υπόθεση, ακόμα ένας άνδρας, 45 ετών, εμφανίστηκε αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, ισχυριζόμενος ότι στις αρχές Αυγούστου, πιθανότατα, συνομίλησε μέσω της εφαρμογής blindchat με την 12χρονη αλλά δε συναντήθηκαν.

Η εμπλοκή του συγκεκριμένου προσώπου στην υπόθεση, όπως κι όλων των υπολοίπων που είχαν οποιαδήποτε επαφή με την 12χρονη, έχει μπει στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών και δικαστών Αρχών.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top