Με την «Πολιτεία», κάθε Δευτέρα, πάνω – πάνω στο γραφείο

Facebook
Twitter
PELETIDHS GRAFEIO TOY

Η «Πολιτεία» στην τελευταία της έκδοση φιλοξένησε δισέλιδη συνέντευξη του Κώστα Πελετίδη.

Μια συνέντευξη στην οποία έχουν «χωρέσει» τα κυριότερα θέματα, (δεν θα μπορούσαν όλα), μια συνέντευξη που «βγάζει» πολλές ειδήσεις, όπως αυτή της διεκδίκησης, για πρώτη φορά από την Πάτρα, να αποκτήσει δημόσια Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Κάτι που μέχρι σήμερα ισχύει μόνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (γι’ αυτό κι έχουν φθηνότερο εισιτήριο). Όμως θα σταθούμε και σε κάτι άλλο, μια λεπτομέρεια, που όμως αποτελεί θετικό «σημάδι» για τις προσπάθειες που εδώ και μερικά χρόνια κάνουμε στον χώρο της έντυπης ενημέρωσης.

Η εφημερίδα «Πολιτεία» ήταν… πάνω – πάνω στο γραφείο του Δημάρχου Πατρέων όταν μπήκαμε στο γραφείο του για την συνέντευξη. Όχι, δεν την έβαλε επειδή περίμενε εμάς. Η εφημερίδα ήταν εκεί γιατί, όπως δήλωσε ο ίδιος ο κ. Πελετίδης, την διαβάζει ανελλιπώς, κάθε Δευτέρα, του αρέσουν τα πρωτογενή, αναλυτικά ρεπορτάζ που αναδεικνύουν ζητήματα, που δεν «ακολουθούν» την επικαιρότητα αλλά την «προκαλούν» φέρνοντας στο «φως» πράγματα που ο κόσμος δεν ξέρει, αλλά και επειδή του αρέσει ο τρόπος με τον οποίο του ασκείται η κριτική, αφού γίνεται τεκμηριωμένα κι όχι με σκοπιμότητα.

«Την έχω εδώ κάθε Δευτέρα και την διαβάζω με ηρεμία και μαθαίνω πράγματα», μας είπε. Είναι κι αυτή μια επιβράβευση για την συνεπή προσπάθεια που γίνεται τόσα χρόνια.

Μια επιβράβευση την οποία συναντούμε και σε όλους εσάς, τους αναγνώστες, τους εργαζόμενους, τους επαγγελματίες, επιστήμονες, που τοποθετήσατε την εφημερίδα σε περίοπτη θέση. Και μάλιστα το κάνατε σε δύσκολους καιρούς, τότε που ξεσπούσε η πανδημία και δεν ήξερε κανείς τι μας ξημερώνει. Όμως η «Πολιτεία» ήρθε για να «δεθεί» αμέσως με την τοπική κοινωνία και αυτό παραμένει «οδηγός» μας.

ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ – ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top