ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τον Οθωνα Παπαδόπουλο συνεχίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου…

othon papadopoulos
Mε έναν δικηγόρο έμεινε η προφυλακισμένη για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονς κόρης της Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου, τον Οθωνα Παπαδόπουλο, καθώς ο έτερος διορισμένος δικηγόρος της, Κωνσταντίνος Ζάρδας παραιτήθηκε από την υπεράσπισή της.

Η παραίτηση είναι τυπική μιας κι έληξε η υποχρέωσή του να την εκπροσωπεί ύστερα από τον ορισμό του από την 18η τακτική ανακρίτρια κυρία Χριστίνα Σαλάππα. Ο κ. Ζάρδας ενημερώνει ότι δεν θα εμπλακεί καθόλου και στην έτερη υπόθεση, των άλλων δύο νεκρών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα, Μαλένας και Ιριδας.

Η ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Ζάρδα έχει ως εξής: «Σας ενημερώνω ότι δεν εκπροσωπώ πλέον την κα Σωτηρία Πισπιρίγκου, στην υπόθεση ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως της πρωτότοκης θυγατέρας της (Τζωρτζίνας), για την οποία είχα διοριστεί ως συνήγορός της από την κα 18η Τακτική Ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Αθηνών, καθώς επήλθε το πέρας της ανακρίσεως και έληξε αυτοδίκαια ο ανωτέρω διορισμός μου.

Για την, δε, νέα υπόθεση ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως των άλλων δύο παιδιών της (Μαλένας και Ίριδας), για την οποία διενεργείται προκαταρκτική εξέταση, σας ενημερώνω ομοίως –προς άρση κάθε συγχύσεως- ότι δεν εκπροσωπώ την κα Πισπιρίγκου. Σας ευχαριστώ για την έως τώρα άψογη συνεργασία μας».

You may also like

Comments are closed.