ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου οι πανελλήνιοι διαγωνισμοί για τις αφίσες του Πατρινού Καρναβαλιού

Facebook
Twitter
Μέχρι την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου θα γίνονται δεκτές οι συμμετοχές στους τρεις πανελλήνιους διαγωνισμούς που προκηρύχτηκαν από την ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας για την ανάδειξη των βασικών αφισών του Πατρινού Καρναβαλιού 2022 και συγκεκριμένα της κεντρικής αφίσας προβολής του Πατρινού Καρναβαλιού, του 57ου Παιχνιδιού Κρυμμένου Θησαυρού και του Καρναβαλιού των Μικρών για το 2022.

Οι αναλυτικές προκηρύξεις των διαγωνισμών είναι αναρτημένες στην επίσημη σελίδα της ΚΕΔΗΠ www.carnivalpatras.gr στο πλαίσιο Νέα/Εταιρικοί Διαγωνισμοί. Η υποβολή των συμμετοχών γίνεται αποκλειστικά και μόνο μέσω ψηφιακής αποστολής με email, wetransfer, dropbox link κτλ στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@carnivalpatras.gr.

Δικαίωμα συμμετοχής στους Διαγωνισμούς έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας και φοιτούν ή είναι απόφοιτοι ανώτερων ή ανώτατων δημόσιων ή ιδιωτικών σχολών όλων των τομέων του design στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, εφόσον καταθέσουν την πρόταση τους εντός της χρονικής προθεσμίας. Επίσης φοιτητές ή απόφοιτοι Σχολών Καλών Τεχνών, Γραφιστικών τεχνών, καλλιτέχνες και ομάδες. Στους διακριθέντες θα απονεμηθούν βραβεία και τιμητικές διακρίσεις.

Για τον διαγωνισμό της κεντρικής αφίσας του Πατρινού Καρναβαλιού 2022 οι αφίσες που θα επιλέξει η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού θα λάβουν τιμητικές διακρίσεις και οι τρεις πρώτες θα λάβουν σημαντικά χρηματικά έπαθλα.
• 500 ευρώ ο πρώτος νικητής
• 300 ευρώ ο δεύτερος νικητής
• 200 ευρώ ο τρίτος νικητής

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top