ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Μέσα στον Ιανουάριο στην Πάτρα ο Τσίπρας

Facebook
Twitter
Ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η ακριβής ημερομηνία αλλά το βέβαιο είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να βρεθεί στην Πάτρα, πιθανότατα, μέσα (ή γύρω) στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου. Το πρόγραμμα του διαμορφώνεται ανά μήνα στην Κουμουνδούρου, οπότε σύντομα θα ανακοινωθεί ο ακριβής χρόνος και το πρόγραμμα του στην Πάτρα.

Ο και βουλευτής Αχαΐας Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση σε χώρο που δεν έχει ακόμη αποφασιστεί, υπό την αίρεση των υγειονομικών συνθηκών της περιόδου, και θα συναντηθεί με εκπροσώπους αρχών και φορέων της πόλης.

Η επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ συνδέεται με τις προσυνεδριακές διεργασίες, ενόψει του Συνεδρίου του κόμματος που έχει προγραμματιστεί για τις 24-27 Φεβρουαρίου, στο Κλειστό του Ταε Κβον Ντο, στην Αθήνα, αλλά και με την «εκστρατεία» που έχει ξεκινήσει για την εγγραφή νέων μελών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ήδη, όπως μαθαίνει η «Πολιτεία», οι βουλευτές Αχαΐας Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστας Μάρκου, όπως και ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας τους ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Σιδηρόπουλος, προετοιμάζουν το «έδαφος». Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι νωρίτερα απ’ την έλευση του κ. Τσίπρα, θα έρθουν στην Πάτρα πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος. Πιθανότατα, ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο εκπρόσωπος Τύπου Νάσος Ηλιόπουλος, η Όλγα Γεροβασίλη, η Τασία Χριστοδουλοπούλου, ο Χρήστος Σπίρτζης κ.α.

Να σημειωθεί ότι η τελευταία επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα (απ’ όπου και η φωτογραφία) ήταν στις αρχές Ιανουαρίου του 2021. Είχε τότε, μεταξύ των άλλων, επισκεφθεί το νοσοκομείο Ρίου και το Επιμελητήριο Αχαΐας, σε σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς της περιοχής ενώ είχε συναντήσει και επιχειρηματίες της πόλης, σε κατάστημα Εστίασης στην περιοχή του Ρίου.

Στόχος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι να επισκεφθεί και τις 13 Περιφέρειες της χώρας, πριν την διεξαγωγή του Συνεδρίου στα τέλη Φεβρουαρίου και υπό το πρίσμα του πρόσφατου αιτήματος του για άμεσες εκλογές.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top