ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Μεσολόγγι: ”Ποτάμια” οι δρόμοι – Στο έλεος της κακοκαιρίας η πόλη

Facebook
Twitter
To Mεσολόγγι για μια ακόμη φορά στο έλεος της κακοκαιρίας, καθώς πλημμύρισε πάλι από την σφοδρή βροχόπτωση.

Στα 20 εκατοστά φθάνει αυτή την στιγμή το νερό σε πολλούς δρόμους του Μεσολογγίου, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων σε αρκετά σημεία δυτικά της πόλης προς την οδό Κύπρου.

Παρατηρείται πλημμύρα στην περιοχή Ταμπακαριά που ακόμα δεν έχει απειλήσει σπίτια, ενώ μικρής έκτασης πλημμύρα σημειώθηκε σε κατοικία πίσω από την παλιά πυροσβεστική και στα άκρα κάποιων δρόμων.

Μεγαλύτερης έκτασης πλημμύρα παρατηρείται στον δρόμο μπροστά από το Δημαρχείο, όπου έχει αποκλειστεί η κίνηση των οχημάτων ενώ έχει σπεύσει και η πυροσβεστική, καθώς και ένα τμήμα της πόλης προς το, λεγόμενο, ροζ Δημαρχείο.

Η περιοχή που επίσης προκαλεί ανησυχία είναι αυτή που βρίσκεται στην δυτική πλευρά του νοσοκομείου Μεσολογγίου όπου ήδη οι κάτοικοι είδαν το νερό να φθάνει στις αυλές τους.

Η νύχτα που θα περάσουν όπως λένε οι ίδιοι θα είναι μαρτυρική, καθώς φοβούνται ότι θα πλημμυρίσουν και τα σπίτια τους.

Το πρόβλημα στην περιοχή είναι γνωστό, καθώς τα νερά από όλη την βορεινή περιοχή συγκεντρώνονται σε ένα σημείο, όμως επειδή οι σωλήνες δεν μπορούν να απορροφήσουν όλο αυτόν τον όγκο πνίγονται τα σπίτια της δυτικής πλευράς, αφού εκεί φθάνουν με φυσική ροή. Οι σωλήνες προφανώς έχουν φράξει, αλλά μέχρι τώρα κανείς δεν έχει παρέμβει προκειμένου να γίνει κάποιο έργο απόφραξης ή τοποθέτησης νέων σωλήνων

Πλημμύρες, χωρίς ακόμα να έχουν αναφερθεί ζημιές παρατηρούνται και στο Αιτωλικό αλλά και στο Νεοχώρι.

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top