ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: Σεξουαλική επίθεση από ανήλικο Ρομά σε 36χρονη στο κέντρο της πόλης

37d92ddbc72f00e26dac78dd231d8994 XL
Επιτείνεται ο προβληματισμός στο Μεσολόγγι για την παραβατική συμπεριφορά ανήλικων Ρομά μετά από χθεσινό περιστατικό σεξουαλικής επίθεσης 16χρονου σε 36χρονη.

Ο ανήλικος δεν δίστασε να θωπεύσει την γυναίκα, μητέρα δυο μικρών παιδιών, και να την σοκάρει σε ώρα αιχμής στο κέντρο της πόλης.

Λίγο αργότερα ενημερώθηκε η αστυνομία που τον συνέλαβε ενώ από την Ασφάλεια Μεσολογγίου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Παρουσιάστηκε στον Εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με την περιγραφή της γυναίκας που μί δέχθηκε την επίθεση την περασμένη Τετάρτη στις 11 το πρωί στο κεντρικότερο σημείο της πόλης του Μεσολογγίου .

Η γυναίκα κρατώντας κάποια ψώνια στα χέρια κατευθυνόταν προς το κοντινό σούπερ μάρκετ, για να συνεχίσει τις αγορές της, όταν ο ανήλικος έκανε αυτή την ανάρμοστη κίνηση.

Παρά τον αιφνιδιασμό η γυναίκα έβαλε τις φωνές πιάνοντας ταυτόχρονα τον νεαρό από το μανίκι, λέγοντάς του ότι θα τον οδηγήσει στην αστυνομία. Εκείνος ξέφυγε και άρχισε να τρέχει, ενώ η γυναίκα τον ακολούθησε ως ένα σημείο. Μέχρι εκείνη την ώρα παρά τις φωνές της κανείς δεν έσπευσε να βοηθήσει. Μόνο ένας άνθρωπος κατάφερε να μάθει το όνομα του δράστη από έναν μικρότερο που ήταν μαζί του και δεν πρόλαβε να ξεφύγει.

Έτσι η γυναίκα απευθύνθηκε στην αστυνομία καταθέτοντας την περιπέτειά της αλλά και το όνομα του δράστη.

Η αστυνομία φυσικά τον εντόπισε και τον οδήγησε στον Εισαγγελέα που τον άφησε ελεύθερο αφού πρόκειται για ανήλικο.

Η γυναίκα εξακολουθεί να είναι σοκαρισμένη και έχει κινηθεί νομικά εναντίον του δράστη, καταθέτοντας μήνυση. Ως γυναίκα, αλλά και ως μητέρα, αισθάνεται οργή για την επίθεση που δέχθηκε…

Πηγή: aixmi-news.g

You may also like

Comments are closed.