ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: Στο «μικροσκόπιο» η διαδρομή των χρημάτων που δάνειζε ο Μπάμπης στον κρεοπώλη – Νέα πρόσωπα στο κάδρο των ερευνών

aadpnbldir65bfcbf265f01

Τη διαδρομή των χρημάτων που δάνειζε ο Μπάμπης στον κρεοπώλη -κατηγορούμενο για τη δολοφονία του- εξετάζουν οι Αρχές, ώστε να πέσει «φως» στο άγριο έγκλημα στο Μεσολόγγι.

Έτσι, στο «μικροσκόπιο» των ερευνών έχει μπει ένα τετράδιο με σημειώσεις του θύματος, όπου φέρεται να έγραφε ονόματα και χρηματικά ποσά.

Οι ανακριτικές Αρχές φέρεται να έχουν ενδείξεις πως μέρος των χρημάτων που δάνειζε το θύμα στον κρεοπώλη, είχε προορισμό άλλα πρόσωπα.

Στο παραπάνω συμπέρασμα φέρεται να κατέληξαν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναλύοντας το σημειωματάριο του Μπάμπη σε συνδυασμό με πληροφορίες που έφτασαν στα χέρια τους, σύμφωνα με τις οποίες «κι άλλα πρόσωπα μέσω του κρεοπώλη έλαβαν χρήματα, τα οποία είτε αδυνατούσαν να επιστρέψουν είτε αρνούνταν να το πράξουν».

Ίσως, έτσι και να εξηγείται ο ισχυρισμός του κρεοπώλη πως είχε δανειστεί 7.500 ευρώ και επέστρεψε 6.500 ευρώ τον Αύγουστο και τα υπόλοιπα 1.000 στις γιορτές των Χριστουγέννων. Ωστόσο, η μητέρα του Μπάμπη έχει καταθέσει πως ο γιος της τής είχε πει ότι ο κρεοπώλης του χρωστά 17.500 ευρώ. Προκειμένου να δοθούν απαντήσεις στα νέα ερωτήματα που προκύπτουν, στο κάδρο των ερευνών φέρεται να μπαίνουν και νέα πρόσωπα που θα κληθούν να καταθέσουν.

Τα πρόσωπα αυτά ανήκουν στο συγγενικό περιβάλλον κρεοπώλη ενώ φέρονται να πρόκειται και για δύο επιχειρηματίες του Μεσολογγίου.

Ειδικότερα, φέρεται να πρόκειται για ένα συγγενικό πρόσωπο του 50χρονου -το όνομα του οποίου αναγράφεται στο σημειωματάριο του Μπάμπη με ένα χρηματικό ποσό δίπλα- καθώς και για έναν ξάδερφο του κρεοπώλη στον οποίο φέρεται να είχε στείλει το θύμα 4.000 ευρώ μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

You may also like

paidiki paxysarkia 25 1 24.jpg ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Παχυσαρκία: Το 50% δεν τρώνε φρούτα και λαχανικά, εγκατέλειψαν τη μεσογειακή διατροφή, προτιμούν αναψυκτικά από το νερό

Η παχυσαρκία είναι μία χρόνια, πολυπαραγοντική, πολυσυστηματική, δύσκολα αντιμετωπίσιμη και υποτροπιάζουσα νόσος, που απαιτεί διεπιστημονική ...

Comments are closed.