ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: Στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού ο 50χρονος κρεοπώλης

kreopolos

Συνεχίζει να κρατά σκληρή στάση και να μην παραδέχεται την εμπλοκή του στη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι, ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος χθες πέρασε την πρώτη του νύχτα σε ειδικό χώρο στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Με τον 50χρονο κρεοπώλη να διατηρεί την άκαμπτη στάση του ακόμη και μέσα στις φυλακές, οι Αρχές προσπαθούν βήμα-βήμα να ξετυλίξουν το κουβάρι του μυστηρίου για το κίνητρο της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το κινητό τηλέφωνο του 31χρονου ήταν σε συνεδρία στο διαδίκτυο από τη στιγμή που επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του κρεοπώλη, στις 20:37, έως και τις 23:49. Κάτι που σημαίνει ότι είτε ο Μπάμπης βρισκόταν σε ανοιχτή ακρόαση με κάποιον, είτε συνομιλούσε εκείνη την ώρα στα social media.

Όταν η ανακρίτρια έθεσε το συγκεκριμένο στοιχείο στον κρεοπώλη, εκείνος δεν ξεδιάλυνε το τοπίο.

«Εδώ δεν το είδα. Δεν είδα καν αν είχε πάνω του το κινητό τηλέφωνο», είπε ο κατηγορούμενος.

Το μπλε τετράδιο με τα χρωστούμενα

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει και το μπλε τετράδιο του Μπάμπη, όπου ο 31χρονος σημείωνε με κάθε λεπτομέρεια όσους του χρωστούσαν χρήματα.

Έχουν εντοπιστεί τέσσερα ονόματα, με οφειλές από 300 έως 3.000 ευρώ. Στο μεγαλύτερο χρέος εμφανίζεται δίπλα το όνομα του κρεοπώλη, ο οποίος κατά την ανάκριση παραδέχθηκε οικονομικές συναλλαγές με τον Μπάμπη, όχι όμως και οφειλή.

«Είχα δανειστεί τον Ιούνιο του 2023 6.500 ευρώ και 1.000 ευρώ μου έδωσε τέλη Σεπτεμβρίου, αρχές Οκτωβρίου του 2023, μόνο αυτά τα χρήματα είχα πάρει από αυτόν… Του τα επέστρεψα όλα στο χέρι», ισχυρίστηκε ο 50χρονος.

Στο ψυχιατρείο ο κρεοπώλης

Ο 50χρονος διανυκτέρευσε στην Γ’ πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού και επειδή εξέφρασε τάσεις αυτοκτονίας, μεταφέρθηκε στο ψυχιατρείο των φυλακών για εξετάσεις.

Δεν παραδέχεται καμία εμπλοκή του στη δολοφονία του Μπάμπη, ωστόσο οι αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε για τις κινήσεις του εκείνο το βράδυ ήταν τρανταχτές και αποτυπώθηκαν σε 11 συνολικά κάμερες της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, σήμερα το απόγευμα ο 50χρονος επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού.

«Κλειδί» η εύρεση όπλου και κινητού

Στις έρευνες συνδράμει πλέον και ο στρατός, καθώς θεωρείται πιθανό το όπλο και το κινητό του Μπάμπη, να έχουν πεταχθεί σε διαφορετικά σημεία, ακόμη και μέσα στο νερό.

Μία νέα παράμετρο στην υπόθεση της δολοφονίας του Μπάμπη βάζει μία συσκευή που βρέθηκε στα προσωπικά του αντικείμενα, ένας εξορυκτής κρυπτονομισμάτων.

Ειδικοί εξηγούν πως το μηχάνημα αυτό έχει ενσωματωμένα πανίσχυρα υπολογιστικά συστήματα, δεν είναι εύκολη η λειτουργία του, ωστόσο η σωστή χρήση του μπορεί να αποφέρει κέρδη στον κάτοχό του.

Φωτογραφία ντοκουμέντο

Το MEGA παρουσιάζει φωτογραφία ντοκουμέντο, το οποίο απεικονίζει το τζιπ του 50χρονου στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση από εκείνη που υποστήριζε στις καταθέσεις του.

Σύμφωνα με όσα ισχυριστεί για τη διαδρομή που ακολούθησε εκείνο το βράδυ, ο 50χρονος κατηγορούμενος έπρεπε να στρίψει δεξιά, ωστόσο φαίνεται πως στρίβει αριστερά και κατευθύνθηκε στην περιοχή των «Λυομένων».

photo 2024 01 25 18 11 38

You may also like

Comments are closed.