ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Μεσσήνη: Τώρα «θέλει να πληρώσει τα έξοδα αποκατάστασης της πρώην συζύγου του» μετά το καυστικό υγρό

Facebook
Twitter

«Θέλει να πληρώσει τα έξοδα της αποκατάστασης της υγείας της πρώην συζύγου του» λέει στο newsit.gr ο Θανάσης Ηλιόπουλος, ο δικηγόρος του 50χρονου που φέρεται να έριξε το καυστικό υγρό πάνω στην 49χρονη, έξω από την εργασία της στη Μεσσήνη. 

Ο κύριος Ηλιόπουλος υποστηρίζει ότι ο εντολέας του τώρα συνειδητοποίησε τι κακό έκανε και δηλώνει την μεταμέλειά του για την πράξη του.

«Από την επικοινωνία που έχω κάνει μαζί του, είναι πάρα πολύ ταραγμένος και συγκλονισμένος. Τώρα συνειδητοποιεί τι έχει γίνει και έχει μετανιώσει για όλα όσα έγιναν. Ο ίδιος θέλοντας να δείξει την μεταμέλειά του και την έμπρακτη μετάνοιά του να υποστηρίξει και να βοηθήσει την παθούσα σε ό,τι χρειαστεί όσον αφορά στην αποκατάσταση της υγείας της».   

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 50χρονου η απολογία είναι το Σάββατο (13.8.2022) στις 12 το μεσημέρι. «Δεν έχουμε παραλάβει ακόμα τη δικογραφία, πήραμε διήμερη παράταση και θα ζητήσουμε και άλλη και πιστεύω ότι την Κυριακή θα έχει ολοκληρωθεί η ανάκριση και έπειτα εξαρτάται από την ανακρίτρια θα αποφασισθεί ένα θα προφυλακισθεί ή όχι».

Ο 50χρονος αυτοκινητιστής έχει τέσσερα ενήλικα παιδιά με το θύμα, τα οποία έρχονται σε επικοινωνία με τον πατέρα τους που κρατείται στα κρατητήρια της Καλαμάτας.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top