Μετρηµένα «κουκιά» για Superleague 2 και… Παναχαϊκή

Facebook
Twitter
Μεγάλος κερδισμένος της 18ης αγωνιστικής στη Superleague 2 αναδείχθηκε ο Ιωνικός, ο οποίος επικράτησε στη Φιλιππούπολη του Απόλλωνα Λάρισας με 1-0, έφτασε τις πέντε συνεχόμενες νίκες και τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου έχει ξεφύγει στο +5.

Ο Λεβαδειακός εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων στην Ιεράπετρα και έτσι έδωσε τη δυνατότητα στους Νικαιώτες του Σπανού να ξεφύγουν στον βαθμολογικό πίνακα.

Η ομάδα του Σανίνο πρέπει βεβαίως να ανάψει και μια λαμπάδα στο μπόι του Γιώργου Μαρίνου, καθώς αν δεν είχε σκοράρει το γκολ της ισοφάρισης στο 88’, τότε τα πράγματα θα ήταν ακόμα χειρότερα βαθμολογικά.

Τα Τρίκαλα πέτυχαν τεράστιο «διπλό» στην έδρα του Εργοτέλη (3-2), με τους Κρητικούς να ασχολούνται πιο πολύ με τη… διαιτησία. Το «δώρο», όμως, της ομάδας του Ταουσιάνη δεν το άνοιξε η Ξάνθη, η οποία παρέμεινε στο 1-1 με τον Καραϊσκάκη εντός έδρας και υπέπεσε σε μεγάλη «γκέλα», αφού θα μπορούσε να βρεθεί ακόμα και δεύτερη.

Το μυαλό σε Διαγόρα και Χανιά!

Η Παναχαϊκή, όπως έχει διαμορφωθεί το τοπίο, παίζει τα «ρέστα» της πλέον για την 6άδα. Είδε τα Χανιά του Νίκου Παπαδόπουλου να επικρατούν με 1-0 του Διαγόρα Ρόδου, ο οποίος κι εκείνος βρίσκεται σε καθοδική πορεία και πλέον έχει τα μάτια της στραμμένα και στους δυο.

Το σύνολο του Καραπίτσου πήρε το ζητούμενο κόντρα στη Δόξα Δράμας και βρίσκεται μια «ανάσα» από τα Play Off . Θα τα καταφέρει, όμως; Ίδωμεν…

ΠΗΓΗ: Matchnews.gr/Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top