Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στην Κάτω Αχαΐα: Ενημέρωση για την νεοσύστατη υπηρεσία της ΟΠΚΕ

Facebook
Twitter
photo_2025-07-10_11-10-56

Πλήρη εικόνα της µάχης για την καταπολέµηση της παραβατικότητας που δίνεται στην Αχαΐα  έχει αυτήν την ώρα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης µε αφορµή την επίσκεψή του στον ∆ήµο ∆υτικής Αχαΐας.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης, κατόπιν πρόσκλησης του ∆ηµάρχου ∆υτικής Αχαΐας, Γρηγόρη Αλεξόπουλου βρίσκεται στην Κάτω Αχαΐα προκειµένου να ενηµερωθεί για το σηµαντικό έργο που προσφέρει η νεοσύστατη υπηρεσία της ΟΠΚΕ ∆υτικής Αχαΐας, η οποία έχει ενισχύσει το έργο του Αστυνοµικού Τµήµατος της περιοχής αλλά και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Κάτω Αχαΐας στην προσπάθεια εµπέδωσης του αισθήµατος ασφαλείας των δηµοτών.

Ο κ. Αλεξόπουλος υποδέχτηκε τον Υπουργό στις 10:30 το πρωί, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» στην Κάτω Αχαΐα, όπου έχει πραγματοποίησε συνάντηση µε αντιδηµάρχους, δηµοτικούς συµβούλους, προέδρους ∆ηµοτικών Κοινοτήτων κι άλλων φορέων.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης έκανε δεκτό το αίτηµα του κ. Αλεξόπουλου για την δηµιουργία ΟΠΚΕ ∆υτικής Αχαΐας, η οποία λειτουργεί εδώ και έναν µήνα και τα αποτελέσµατα στην πάταξη της παραβατικότητας είναι ορατά.

photo 2025 07 10 11 11 02 photo 2025 07 10 11 10 56 2 photo 2025 07 10 11 10 56

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Κύλιση στην κορυφή