ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Μίκαελ Ναντίρ: Πέθανε ο πρωταγωνιστής της θρυλικής σειράς «Δυναστεία»

Facebook
Twitter
Σε ηλικία 76 ετών έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Μίκαελ Ναντίρ, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη θρυλική σειρά «Δυναστεία».

Ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στην Βόρεια Καλιφόρνια, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του και τον σκύλο τους, Στορμ. Αιτία του θανάτου του ήταν ο καρκίνος -συγκεκριμένα, μία μη θεραπεύσιμη μορφή, που τον ταλαιπωρούσε.

Την είδηση έκανε γνωστή η σύζυγός του, Τζόντι Λίστερ, με ανακοίνωσή της.

«Με βαριά καρδιά, μοιράζομαι τα νέα για τον θάνατο του αγαπημένου μου Μίκαελ. Περάσαμε 18 υπέροχα χρόνια μαζί, με τα σκυλιά που υιοθετήσαμε. Πρόσφατα, ο Μίκαελ ήταν τόσο ενθουσιασμένος που ξαναείδε τους φίλους του από το καστ της “Δυναστείας” κατά την διάρκεια ενός live-session στο διαδίκτυο, για να συμβάλλει στη συγκέντρωση χρημάτων για την έρευνα Long-Covid.

Ήταν ένας όμορφος, καταπληκτικός άνθρωπος με πολλά ταλέντα και ικανότητες. Θα μου λείπει για πάντα», ανέφερε.

Ο Μίκαελ Ναντίρ γνώρισε τεράστια επιτυχία με τον ρόλο του Ντεξ Ντέξτερ στη «Δυναστεία», το 1983, δίπλα στη συμπρωταγωνίστριά του και αγαπημένη του στη σειρά, Τζόαν Κόλινς. Ο τηλεοπτικός Ντεξ Ντέξτερ, ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός έρωτας και σύζυγος της Τζόαν Κόλινς – Αλέξις Κάριγκτον – Κόλμπι, γεννήθηκε το 1945 στο Σεν Λούις και μεγάλωσε στην Καλιφόρνια.

Ο πρώτος ρόλος του στην τηλεόραση ήταν με τη Σάλι Φιλντ στη σειρά «Gidget» του ABC, τη σεζόν 1965 – ’66 και, στη συνέχεια, έκανε το ντεμπούτο του στη σαπουνόπερα, παίζοντας στις σειρές «As the World Turns» και «Bare Essence».

Το 1983 μπήκε στο καστ της «Δυναστείας» -εποχή κατά την οποία εκτοξεύθηκε η φήμη του- όπου και παρέμεινε μέχρι το τέλος της σειράς, το 1989. Ακολούθησε το «All My Children», περίπου για μία δεκαετία.

Ο Μάικλ Νέιντερ όλη του τη ζωή πάλευε με τους εθισμούς. Το 1997 συνελήφθη επειδή οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ -με την τότε 13χρονη κόρη του στο αυτοκίνητο- και το 2001, συνελήφθη για διακίνηση κοκαΐνης. Οι εξαρτήσεις προκάλεσαν την απόλυση του από το ABC. Είχε κάνει τρεις γάμους, ο τελευταίος με τη Τζόντι Λίστερ, με την οποία έζησαν 18 χρόνια, μέχρι το τέλος της ζωής του.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top