ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Μίλαν-Βερόνα (3-2): Ανατροπή με απίθανο αυτογκόλ για τους «Ροσονέρι»

Facebook
Twitter
Η Μίλαν κατάφερε να πανηγυρίσει μια σημαντική νίκη κόντρα στη Βερόνα με 3-2, μετά από μια σπουδαία ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, με το αυτογκόλ του Γκούντερ στο 77′ να κλέβει την παράσταση.

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Serie A, η Μίλαν «επέζησε» κόντρα στην ανταγωνιστική Βερόνα, η οποία βρέθηκε να προηγείται μέσα στο Τζουζέπε Μεάτσα με 0-2 στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα.

Το συγκρότημα του Ίγκορ Τούντορ προηγήθηκε νωρίς στο παιχνίδι και συγκεκριμένα στο 7ο λεπτό χάρη σε γκολ του Τζιανλούκα Καπράρι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το κενό στην άμυνα των γηπεδούχων και άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια, ενώ η Μίλαν δεν μπόρεσε να βρει άμεσα απάντηση, η Βερόνα κατάφερε στο 25ο λεπτό να διπλασιάσει τα τέρματά της χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι με πρωταγωνιστή τον Αντονίν Μπαράκ.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Ολιβιέ Ζιρού σε αντεπίθεση, δίνοντας ελπίδα στην ομάδα του να φτάσει στην ανατροπή. Ο Σάμου Καστιγέχο κέρδισε πέναλτι, το οποίο ο Φρανκ Κεσιέ εκμεταλλεύτηκε και ισοφάρισε σε 2-2 στο 76′. Δύο λεπτά αργότερα και ενώ η Βερόνα δεν είχε βρει ακόμη τα πατήματά της, ο Κοράι Γκιντέρ πλήγωσε την ίδια του την ομάδα στέλνοντας με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα του Μοντίπο.

Έτσι, οι «Ροσονέρι» κατάφεραν να φτάσουν στην ολική ανατροπή και να πανηγυρίσουν τη νίκη με 3-2 για την 8η στροφή του πρωταθλήματος, προσπερνώντας τη Νάπολι για την πρωτιά της Serie A.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top