ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μηνύσεις και αντιδράσεις: Η κόντρα Πολάκη και Νικολάου πάει στα δικαστήρια

nikolaou polakis
Μηνυτήρια αναφορά κατά της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου, θα καταθέσουν 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής περιέγραψε ότι τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί για τη Σοφία Νικολάου «είναι τόσα πολλά που για να μεταφερθούν, θέλουν καροτσάκι» και ότι η μηνυτήρια αναφορά αποτελείται από 92 σελίδες.

Ανέφερε ότι «μόνο η διαφορά τιμής στις 15 από τις 40 συνολικά απευθείας αναθέσεις που έκανε η κ. Νικολάου, υπολογίζεται σε 2 εκατ. 200 χιλιάδες ευρώ».

Η τοποθέτησή του προκάλεσε την αντίδραση του υφυπουργού Λευτέρη Οικονόμου ο οποίος ζήτησε σεβασμό στο τεκμήριο της αθωότητας.

Ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος έκανε λόγο  για στοχοποίηση της Σοφίας Νικολάου λέγοντας ότι «ξεβόλεψε πολλά συστήματα».

Τέλος, ο Θάνος Πλεύρης υποστήριξε: «Χαίρομαι που ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά της κ. Νικολάου, διότι η λάσπη μένει, ενώ οι μηνυτήριες αναφορές ελέγχονται».

Υπενθυμίζεται ότι η κόντρα μεταξύ Πολάκη και Νικολάου κρατά μήνες, ειδικά από τη στιγμή που η Γενική Γραμματέας είχε απαντήσει: «Πολάκη σε έχω, μόνη μου και όλοι σας».

Πηγή: in.gr

You may also like

Comments are closed.