ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Μηνυτήρια αναφορά του Δήμου Δυτικής Αχαΐας κατά παντός υπευθύνου και δραστών

Facebook
Twitter
Μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία κατέθεσε σήμερα (6/6) ο Κυριάκος Ορλώφ ως εκτελών χρέη δημάρχου και νόμιμος εκπρόσωπος του Δήμου Δυτικής Αχαϊας σχετικά με όσα συνέβησαν στις 28-29 Μαΐου στη συνοικία «τσιγγάνικα» της Κάτω Αχαΐας.

Η μηνυτήρια αναφορά που στρέφεται κατά αγνώστων δραστών και παντός υπευθύνου αναφέρει τα εξής;

«Στην Κάτω Αχαΐα και επί της συμβολής των οδών Φαιστού και Χατζή όπου ευρίσκεται πλατεία, στην περιοχή ¨Τσιγγάνικα¨ της Κάτω Αχαΐας από ώρα 21.00΄ της 28ης Μαΐου 2022 έως τις πρώτες πρωινές ώρες της 29ης Μαΐου 2022, άγνωστοι διοργάνωσαν γλέντι γάμου με ορχήστρα και μικροφωνική εγκατάσταση η οποία εξέπεμπε μουσική στη διαπασών. Οι ενέργειες αυτές τυγχάνουν παντελώς παράνομες και αυθαίρετες, καθόσον προέβησαν σε αυθαίρετη κατάληψη κοινοχρήστων χώρων, σε παράνομη κατάληψη δημοτικής οδού, διατάραξη της ασφάλειας συγκοινωνιών, και φυσικά διατάραξη κοινής ησυχίας καθώς ουδείς εκ των περιοίκων σε μεγάλη απόσταση η δυνατό να κοιμηθεί σε απόσταση πολλών οικοδομικών τετραγώνων. Στο σημείο αυτό έσπευσε περί ώρα 01.30΄ κατόπιν και των έντονων διαμαρτυριών και τηλεφωνικών κλήσεων των δημοτών και ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Κουνάβης του Ανδρέα, συνοδευόμενος από τον Ιωάννη Κριμπά, κάτοικο παραλίας Κάτω Αλισσού, οι οποίοι διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι τα ανωτέρω. Σημειωτέων ότι πρόκειται για επαναλαμβανόμενο κι όχι μεμονωμένο περιστατικό στο ίδιο σημείο, έχει λάβει δε μόνιμο χαρακτήρα , κι η διασάλευση της τάξης έχει καταστεί ιδιαίτερα αφόρητη, δεδομένης και της συνεχόμενης παράβασης νόμου εις βάρος της ευημερίας των δημοτών μας.

EΠΕΙΔΗ η συμπεριφορά των μηνυόμενων προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 14, 26, 27, 290 Π.Κ., ΑΝ 263/1968 , αστ.δ. 3/1995, ν.4637/2019 και κάθε άλλη συναφή διάταξη νόμου.

ΕΠΕΙΔΗ η τιμωρία τους θα πρέπει να είναι παραδειγματική εξαιτίας της βαρύτητας των αδικημάτων που τέλεσαν.

ΜΗΝΥΩ τους δράστες και υπευθύνους Ενώπιον Σας ΚΑΙ ΖΗΤΩ την τιμωρία τους».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top