ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Μήπως πρέπει να «βοηθήσει» ο Πελετίδης;

Facebook
Twitter

Αναπάντητη  έχει μείνει ως τώρα η προ μιας εβδομάδας καταγγελία του τομεάρχη Διαφάνειας και βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη για τη σύμβαση που υπέγραψε πρόσφατα το υπουργείο Εθνικής Άμυνας με συγκεκριμένη εταιρεία προκειμένου να αλλαχθούν όλοι οι λαμπτήρες σε όλα τα κτίρια και τα στρατόπεδα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Μια σύμβαση που ο τομεάρχης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτηρίζει ως «απευθείας ανάθεση» και στην οποία, όπως καταγγέλλει, υπερκοστολογήθηκαν οι λαμπτήρες τύπου LED που θα προμηθευτεί με τόσο προκλητικό βαθμό, ώστε αν συγκριθεί η τιμή αγοράς τους με εκείνη που αγοράστηκαν από τον δήμο Πατρέων, προκύπτει ότι θα κοστίσουν στο Δημόσιο περισσότερο από 10.000.000 ευρώ, την ίδια στιγμή που ολόκληρη η προμήθειά τους αγγίζει τα 20.000.000 ευρώ!

Μάλιστα στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης πρόσθετε πληθώρα φωτογραφιών και στοιχείων από τις οποίες προκύπτει ότι «τα ΙΔΙΑ ακριβώς προϊόντα άλλοι Δημόσιοι Φορείς τα έχουν προμηθευθεί ΤΡΕΙΣ και ΤΈΣΣΕΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ!!!» και ότι αν το υπουργείο «προμηθευόταν τα είδη στις τιμές που τα πήρε ο Δήμος Πάτρας, θα πλήρωνε: α) για τα 18.910 φωτιστικά σώματα αντί 11.587.270€ μόνο 3.971.100€ (η διαφορά είναι 7.616.170€) και β) για τους 5.910 προβολείς αντί 3.089.488€ μόνο 518.336€ (η διαφορά είναι 2.571.152€)!».

Αλήθεια γιατί δεν απαντά ο κ. Πελετίδης; Μήπως θα έπρεπενα μας διαφωτίσει αν όλα αυτά που λέει ο κ. Πολάκης είναι σωστά; Εκτός και αν δεν θέλει να… «λυτρώσει» τον ΣΥΡΙΖΑ! Αυτό… το καταλαβαίνουμε!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top