ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Μονεμβασιά: Πληροφορίες και για δεύτερο άτομο στο αυτοκίνητο του δράστη

Facebook
Twitter
Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση στη Μονεμβασιά με τον 52χρονο οδηγό που σκόρπισε τρόμο και θάνατο. Το αποτέλεσμα ήταν δύο νεκροί, ο Τάσος Σαρμπάνης και ο Νικήτας Δέμελλος.

Ο 52χρονος σε αμόκ χτύπησε το μηχανάκι τους και στη συνέχεια τους παρέσυρε για αρκετά μέτρα, με τους δύο ηλικιωμένους να βρίσκουν φρικτό θάνατο.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1 υπάρχει η πληροφορία ότι ένα ζευγάρι που καθόταν για φαγητό σε ταβέρνα της περιοχής είπε ότι πιθανόν να βρισκόταν και δεύτερο άτομο μέσα στο αυτοκίνητο του δράστη.

Μάλιστα το ζευγάρι είναι διατεθειμένο να καταθέσει στην Αστυνομία.

Monemvasia 1

Σημειώνεται ότι ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία που ο δράστης προχώρησε σε αυτή την εγκληματική κίνηση.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος έχει καταθέσει στην Αστυνομία, «όταν χτύπησε τον Νικήτα Δέμελλο και έφυγε εκτός Μονεμβασιάς, στη συνέχεια επέστρεψε. Στην αρχή ο Τάσος που βρισκόταν στο έδαφος είχε χτυπήσει μόνο στο ισχύο. Το αυτοκίνητο επέστρεψε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και κάτω από τους τροχούς του πήρε τον Τάσο Σαρμπάνη».

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν άρχισε η καταδίωξη από τους αστυνομικούς, εκείνος μπήκε με το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ ταβέρνας στο χωριό Αγία Παρασκευή για να κρυφτεί. Και τα κατάφερε για λίγο καθώς τα περιπολικά τον προσπέρασαν. Στη συνέχεια έβαλε μπρος τη μηχανή και επέστρεψε στη Μονεμβασιά.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top