ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Mπαμπά, δεν έχω κάνει τίποτα»: Σοκαρισμένος δηλώνει πατέρας συλληφθέντα για τον ομαδικό βιασμό 15χρονου στο Ίλιον

viasmos kakopoihsh agori paidi 19 10 2021 768x510.jpg

Τον δρόμο για τις φυλακές πήραν τρεις ανήλικοι που κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στον βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον και ο πατέρας ενός εκ των κατηγορουμένων μίλησε στο Star.

«Μου λέει “μπαμπά, δεν έχω κάνει τίποτα”, πως δεν τον έχει πειράξει καθόλου (τον 15χρονο). Οι άλλοι δεν ξέρω. Είμαι τόσο σοκαρισμένος με αυτό που γίνεται. Αυτό που έχει συμβεί, να μη ξανασυμβεί σε κανένα παιδί. Λυπάμαι, λυπάμαι, λυπάμαι. Όχι, εκατό και χίλια… εκατομμύρια. Δισεκατομμύρια, να μη συμβεί σε καμία οικογένεια, σε όλο τον κόσμο. Εγώ πρώτα από όλα λυπάμαι για το παιδί, αλλά και για τον γιο μου, εντάξει γιος μου είναι» είπε.

Σύμφωνα με πληροφοριες του Star, ένας απο τους 15χρονους που μετά την απολογία του πήρε τον δρόμο για τις φυλακές φέρεται να υποστήριξε: «Αρνούμαι την πράξη του βιασμού. Δεν τον έχω αγγίξει. Δύο φίλοι μου με έπεισαν να τραβήξω βίντεο και μετά τους το έδωσα. Δε γνωρίζω τι το έκαναν από εκεί και πέρα. Τη δεύτερη φορά που κατέγραψα την πράξη, το έσβησα κατευθείαν».  Την ίδια ώρα, ο 15χρονος που έπεσε θύμα βιασμού προσπαθεί να συνέλθει με τη βοήθεια ειδικών.

You may also like

Comments are closed.