Μπάσκετ: Θα ολοκληρωθεί μετά το Πάσχα το Κύπελλο Ελλάδας

Facebook
Twitter
Δεν είναι μόνο η Basket League όπου αναζητούνται… μαγικές λύσεις για να ολοκληρωθεί στην ώρα της και να μη χρειαστεί να παραταθεί η σεζόν, αλλά υπάρχει και ο θεσμός του Κυπέλλου Ελλάδας, που τείνει να ξεχαστεί από πολλούς.

Το κύπελλο περνάει κι αυτό την δική του πρωτόγνωρη περιπέτεια φέτος, αφού βάσει αρχικού σχεδιασμού της Ομοσπονδίας θα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου.

Κι όμως, από τότε μέχρι σήμερα έχει περάσει κάτι παραπάνω από ένας μήνας και βρισκόμαστε στο ίδιο ακριβώς σημείο. Να εκκρεμεί ο προημιτελικός Περιστέρι-Παναθηναϊκός και ο ημιτελικός (ο νικητής του εν λόγω ζευγαριού με το Λαύριο).

Θα πρέπει στο χρονικό διάστημα 22-25 Απριλίου να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες και να γίνει ο τελικός, κάτι που δεν δείχνει και τόσο εύκολο να πραγματοποιηθεί όταν υπάρχουν αναβολές αγώνων στο πρωτάθλημα.

Βέβαια, το κύπελλο είναι διοργάνωση της ΕΟΚ με την οποία η νυν (απερχόμενη) διοίκηση δεν φαίνεται να ασχολείται σοβαρά για να την φθάσει μέχρι το τέλος και το πιθανότερο είναι ότι η νέα διοίκηση θα είναι αυτή που θα κληθεί να πάρει τις τελικές αποφάσεις. Και με τον Προμηθέα από τις 12 Φλεβάρη και μετά την εκτός έδρας νίκη του επί του ΠΑΟΚ στην παράταση (76-69) να περιμένει καρτερικά να πληροφορηθεί τον αντίπαλό του στον τελικό. Λογικά τελικό κυπέλλου θα δούμε λίγο μετά το Πάσχα και μέσα στον Μάιο.

ΠΗΓΗ: Matchnews.gr/Επιμέλεια: Μίλτος Σπυρόπουλος

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top