ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Μύκονος: Άνοιξαν 300 σαμπάνιες και πλήρωσαν 60.000 ευρώ

Facebook
Twitter

Μερικές φορές η απατηλή λάμψη της ανθρώπινης ματαιοδοξίας που βρίσκει την καλύτερη ίσως έκφανση της στο νησί της Μυκόνου, ενδέχεται να είναι και καλή. Γιατί πως αλλιώς μπορεί κάποιος να εξηγήσει το σκηνικό που έζησαν οι θαμώνες και το προσωπικό του Solymar στο Καλό Λιβάδι πριν από λίγες μέρες;

Τότε που πέρασαν την είσοδο του εστιατορίου δυο άνδρες που έκαναν μέσα σε δυο ώρες λογαριασμό ύψους 60.000 ευρώ! Οι δυο φίλοι, επιχειρηματίες από την Αμερική παρήγγειλαν σαμπάνια και δεν άργησαν να κάνουν αυτό που δεν περίμενε κανείς. Ζήτησαν δεύτερο μπουκάλι και αμέσως μετά συνέχισαν να παραγγέλνουν φιάλες Moet & Chanton τις οποίες έστελναν στις παρέες που είχαν γεμίσει το μαγαζί.

μυκονος2
μυκονος3
μυκονος4

 

Ζήτησαν μάλιστα μόλις τελειώνει μια φιάλη να πηγαίνει άλλη σε όλα τα τραπέζια, με τον λογαριασμό να ανεβαίνει συνέχεια. Όταν πέρασαν τις διακόσιες σαμπάνιες, εις εκ των ιδιοκτητών του γνωστού εστιατορίου, τους έστειλε μια 6λιτρη φιάλη κερασμένη από τον ίδιο.

Οι δυο επιχειρηματίες τον ευχαρίστησαν αλλά επέμεναν να χρεωθεί και αυτή στο λογαριασμό τους, όπερ και εγένετο, ενώ δεν προλάβαιναν να σηκώνουν τα ποτήρια τους.

Τελικά όταν ζήτησαν λογαριασμό το κοντέρ είχε γράψει τριακόσιες σαμπάνιες σε δυο ώρες και η τιμή τους ανερχόταν στα πενήντα τέσσερις χιλιάδες ευρώ.

Πλήρωσαν, άφησαν και έξι χιλιάδες πουρμπουάρ στο προσωπικό και αποχώρησαν χαλαρά, σαν να μην είχε γίνει τίποτε, για ένα μεσημέρι που ακόμη το συζητάνε.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top