ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Μυλωνάς: «Ποτέ δεν θα ξοφλήσουμε το χρέος μας στο περιβάλλον»

Facebook
Twitter
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα σύνολο δράσεων, που οργάνωσε ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας, για να τιμήσει την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος.

Το πρωί του Σαββάτου (5/6) δύτες καταδύθηκαν στην παραλία της Κάτω Αχαΐας σε μια επιχείρηση καθαρισμού του βυθού. Ανασύρθηκαν μεγάλες ποσότητες από παλιά λάστιχα αυτοκινήτων, σημαντικές ποσότητες πλαστικών κάθε είδους, αλλά και παλιά δίχτυα.

Το αποτέλεσμα της δράσης κατέδειξε την ανάγκη που υπήρχε για την πραγματοποίησή της. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο σύλλογος των Ρομά “Άγιος Γεώργιος”, καθώς και ο αντιπρόεδρος της ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ κ. Μπατζαλής Αντώνης.

Την ίδια ημέρα (Σάββατο 5/6) πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση αφιερωμένη στην ημέρα του περιβάλλοντος, με ομιλητή τον τ. Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Ανδρέα Παναγιωτόπουλο. Η εκδήλωση αυτή είχε μια ιδιαιτερότητα. Πραγματοποιήθηκε στο περιβαλλοντικό πάρκο της Αριάς, που βρίσκεται μετά τον Κρίνο στα βουνά της Μόβρης σε ένα υπέροχο σημείο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε από το Δήμαρχο Σπύρο Μυλωνά, ο πρόεδρος Στάθης Κοκκίνης, πρόεδρος του Φυσιολατρικού Συλλόγου ΑΡΙΑ. Οι εκδηλώσεις έκλεισαν με δενδροφύτευση στο κέντρο της Κάτω Αχαΐας, στη θέση Ραστή που σε λίγα χρόνια μπορεί να εξελιχθεί σε ένα πνεύμονα πράσινου στη Κέντρο της πόλης.

«Ποτέ δεν θα εξοφλήσουμε το χρέος μας στο περιβάλλον», ανέφερε σε δηλώσεις ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς και πρόσθεσε: «Προσπαθήσαμε με ένα σύνολο δράσεων να τιμήσουμε την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος αλλά θυμόμαστε πάντα το ουσιώδες. Η φροντίδα μας για το περιβάλλον, δεν είναι για μια ημέρα το χρόνο αλλά κάθε ημέρα, κάθε χρόνο».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top