ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΥΓΕΙΑ

Μυλωνάς: «Στα εμβόλια βρίσκεται η μεγάλη ελπίδα»

104096709 250747166209167 1559452609409222087 n
Το δικό του μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα της Υγείας έστειλε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας Σπύρος Μυλωνάς, εστιάζοντας την προσοχή στο εμβολιαστικό πρόγραμμα του Κέντρου Υγείας και στην ανάγκη τήρησης όλων των προστατευτικών μέτρων.

Η πλήρης δήλωση του Δημάρχου έχει ως εξής:

«Γιορτάζουμε σήμερα την παγκόσμια ημέρα της Υγείας σε συνθήκες πανδημίας. Προκειται για ένα επίκαιρο εορτασμό με το δικό του συμβολισμό και τη δική του ύψιστη προτεραιότητα.

Στις συνθήκες που επικρατούν αυτήν τη στιγμή, προέχει η ανάγκη των εμβολιασμών κατά του covid. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαϊας έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 400 εμβολιασμοί και το πρόγραμμα εξελίσσεται με περίπου 140 εμβολιασμούς ημερησίως. Σε αυτήν την προσπάθεια βρίσκεται η μεγάλη ελπίδα μας για την πληρη εξουδετέρωση της πανδημίας.

Ταυτόχρονα αισθάνομαι για μια ακόμα φορά την ανάγκη να απευθυνθώ σε όλες και όλους τους συνδημότες. Ο ιός βρίσκεται δίπλα μας και μας απειλεί. Συνδημότες μας νοσηλεύονται κατ΄οίκον ή σε νοσοκομεία ενώ αρκετοί ακόμα βρίσκονται σε καραντίνα.

Η πιστή τήρηση των μέτρων, όπως οι μάσκες, οι αποστάσεις, το πλύσιμο των χεριών, ο αερισμός των χώρων, η αποφυγή των συνωστισμών εξακολουθούν να είναι στην πρώτη γραμμή και να αποτελούν κοινή μας υποχρέωση.

Ένας δίκαιος κόσμος είναι ένας υγιής κόσμος».

You may also like

Comments are closed.