ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Μυλωνάς: «Το 2021 ας είναι η χρονιά της ανάκαμψης του τουρισμού»

b7687bdad01e40cca6d12105bea5de88 L
«Το 2019 στο αεροδρόμιο του Αράξου σημειώθηκαν 84.454 αφίξεις τουριστών. Το 2020, λόγω της πανδημίας οι αφίξεις ήταν μόλις 14.170 επισκέπτες. Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε την οικονομική επίπτωση. Οι αριθμοί μιλάνε μόνοι τους».

Αυτά ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Σπύρος Μυλωνάς και πρόσθεσε:

«Υποδεχθήκαμε ήδη τους πρώτους τουρίστες, που ήλθαν για φέτος στον Άραξο. Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε καλή και ευχάριστη διαμονή στον τόπο μας. Ελπίζω και εύχομαι η φετινή σεζόν να εξελιχθεί ομαλά και να έχουμε μια πορεία σημαντικής ανάκαμψης του κλάδου.

Ο τουριστικός τομέας παράγει εισόδημα και παρέχει απασχόληση, στοιχεία που είναι ιδιαίτερα κρίσιμα στο Δήμο μας. Ως Δήμος Δυτικής Αχαΐας στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον τουριστικό κλάδο και προσβλέπουμε στην περαιτέρω ανάπτυξή του, αφού ο τόπος μας διαθέτει σημαντικά περιθώρια, για να γίνει πόλος έλξης και προορισμός για ακόμα περισσότερους επισκέπτες», συνέχισε ο Σπύρος Μυλωνάς που κατέληξε ως εξής:

«Η εξέλιξη της φετινής τουριστικής σεζόν εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την πορεία της πανδημίας. Οι εμβολιασμοί και η τήρηση των υγειονομικών κανόνων, αποκτούν τώρα μια επί πλέον διάσταση. Το μεγάλο στοίχημα για τη φετινή τουριστική σεζόν εξαρτάται, σε μεγάλο βαθμό, από όλους μας», ολοκλήρωσε τη δήλωσή ο Δήμαρχος.

You may also like

Comments are closed.