ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Μυστικός δείπνος με βουλευτές

Facebook
Twitter

Σειρά προσωπικών επαφών μετά φαγητού ξεκινάει από την ερχόμενη εβδομάδα ο Γιάννης Μπρατάκος. Οπως ενημέρωσε ο γραμματέας της Ν.Δ. Παύλος Μαρινάκης, την επόμενη Τετάρτη θα λάβει χώρα δείπνο με βουλευτές παρουσία του νέου υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, ενώ το «μοντέλο» των προσωπικών επαφών με τον Μπρατάκο θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα, με τον τελικό στόχο να είναι να συναντηθεί με όλη την κοινοβουλευτική ομάδα.

Συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ

Με απόλυτη βεβαιότητα ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, μέλος της εξεταστικής επιτροπής, ανέφερε προχθες δημόσια πως ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή στην Εξεταστική και λαμβάνουν από κοινού αποφάσεις. Μάλιστα, στελέχη της Ν.Δ. έλεγαν πως όλες οι «κοινές» αποφάσεις λαμβάνονταν αφού πρώτα έβλεπαν τους Τζανακόπουλο και Λιακούλη να συνομιλούν κατ’ ιδίαν.

«Θυμωμένοι»

Ενα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό αποτυπώνουν οι περισσότερες δημοσκοπήσεις που γίνονται το τελευταίο διάστημα. Οι δημοσκόποι «τσιμπάνε» ένα «θυμό», όπως λένε, από τους νεοδημοκράτες, ο οποίος όμως δεν έχει μία αιτία, αλλά είναι πολυπαραγοντικός. Το θετικό, ωστόσο, για την κυβέρνηση είναι πως ο θυμός δεν εκφράζεται με καταψήφιση, αλλά παραμένει στο… λεκτικό επίπεδο.

Στην Ολομέλεια

Στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα έρθει την επόμενη εβδομάδα, στις 12 του μηνός, το θέμα των παρακολουθήσεων στην Ελλάδα, έπειτα από αίτημα των Σοσιαλιστών. Ο Ανδρουλάκης μάλιστα καταγγέλλει πως το ΕΛΚ επιχείρησε να μπλοκάρει τη συζήτηση.

Ξεχωριστή γραμμή

Αίσθηση προκάλεσε σε αρκετούς το γεγονός ότι ο Κώστας Κυρανάκης βγήκε και υποστήριξε πως δεν συμφωνεί με την αλλαγή του εκλογικού νόμου και η κυβέρνηση πρέπει να πάει σε εκλογές με τον υπάρχοντα. Και λέω πως προκάλεσε αίσθηση, καθώς οι περισσότεροι βουλευτές –αν όχι όλοι– είναι υπέρ της αλλαγής του εκλογικού νόμου.

Στη Λισσαβώνα

Αλλαγές θα έχουμε στο Προεδρικό Μέγαρο, καθώς ο γενικός γραμματέας της Προεδρίας, πρέσβης Βασίλης Παπαδόπουλος, ετοιμάζει βαλίτσες για Πορτογαλία, καθώς θα είναι ο νέος πρέσβης της Ελλάδας στη Λισσαβώνα. Η θητεία του άλλωστε δίπλα στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου αποτελούσε εξαίρεση, καθώς είναι εν ενεργεία πρέσβης, κάτι που δεν συνηθίζεται για τη θέση του γ.γ. της Προεδρίας.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top