ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μυστήριο με την εξαφάνιση 52χρονης στην Κρήτη – Τι λένε οι τελευταίοι άνθρωποι που την είδαν

dvsv

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση της 52χρονης Νικολίνα Ντιμίτροβα, που εργαζόταν στην Ελλάδα πάνω από είκοσι χρόνια.

Τα ίχνη της χάθηκαν την Τετάρτη 22 Ιουνίου στο Ηράκλειο και το κινητό της τηλέφωνο έκλεισε στο λιμάνι της περιοχής. Τα προσωπικά της αντικείμενα βρέθηκαν στο γραφείο ευρέσεως εργασίας, όπου είχε καταφύγει στην προσπάθειά της να βρει δουλειά.

«Η ιδιοκτήτρια αρνήθηκε να της προσφέρει δουλειά και την έδιωξε»

Η ξαδέλφη της αγνοούμενης Νικολίνα, μίλησε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη για τα όσα της είπε η ιδιοκτήτρια του γραφείου αλλά και για το μυστήριο που καλύπτει την εξαφάνισή της:

«Η ξαδέλφη μου ζούσε πολλά χρόνια στην Ελλάδα και έκανε διάφορες δουλειές. Αποφάσισε να έρθει στην Κρήτη για να είναι κοντά μας, μιας και είμαστε εδώ οι περισσότεροι συγγενείς. Είχε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας στο παρελθόν, όμως σιγά – σιγά το ξεπέρασε. Είπε στον ξάδελφό της που τη φιλοξενούσε στην Ιεράπετρα πως θα πήγαινε στο Ηράκλειο για να εργαστεί κι εκείνος την παρότρυνε να επιστρέψει αν τελικά δεν βρει κάτι».

Αναφέρθηκε και στο περιστατικό που εκτυλίχθηκε με την υπεύθυνη του γραφείου, ωστόσο η εκδοχή είναι διαφορετική από αυτή που παρουσίασε η ίδια στην κάμερα του «Τούνελ»: «Στις 24 Ιουνίου το απόγευμα με ενημέρωσαν τα ξαδέλφια μου πως την καλούσαν στο κινητό και το είχε απενεργοποιημένο. Έψαξα την υπεύθυνη του γραφείου και μου εξήγησε πως άφησε τα πράγματά της και μετά επέστρεψε πάλι εκεί δύο ημέρες αργότερα, την Τετάρτη 22 Ιουνίου. Η ιδιοκτήτρια αρνήθηκε να της προσφέρει δουλειά και την έδιωξε. Εκείνη επέμενε πως ήθελε να εργαστεί και ακολούθησε μία μικρή διαμάχη. Γυρίζοντας η υπεύθυνη για να καλέσει την αστυνομία, η ξαδέλφη μου έφυγε».

Αυτό που δημιουργεί σύγχυση είναι το αν πέρασε μία φορά από το γραφείο, όπως είπε στην κάμερα της εκπομπής η ιδιοκτήτρια, ή δύο όπως ανέφερε στην ξαδέλφη της αγνοούμενης.

«Η υπεύθυνη του γραφείου όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο, με ενημέρωσε πως τα πράγματά της ήταν εκεί και πως μπορούσαμε να πάμε να τα πάρουμε. Δεν βρήκαμε κάτι περίεργο μέσα σε αυτά, ούτε κάποιο σημείωμα, ούτε εμείς, ούτε η αστυνομία που τα έψαξε», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Βάσια.

Πηγή: anikolouli.gr

You may also like

Comments are closed.

d29687b6de24367eca378f1fa5dcc588 3699190 1 960x600 1 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ύφεση τα κρούσματα γρίπης! Σημαντική μείωση των εισαγωγών περιστατικών με λοίμωξη του αναπνευστικού

Εικόνα αποκλιμάκωσης των αναπνευστικών λοιμώξεων από εποχικές ιώσεις όπως η γρίπη καταγράφει η τελευταία έκθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας. Οι επισκέψεις ...