ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Μυστήριο με το αστείο του Βλαντίμιρ Πούτιν για έναν «λαστιχένιο πισινό»—Τι μπορεί να εννοούσε;

Facebook
Twitter

Για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ο Πούτιν είχε αποφασίσει να μιλήσει σε επιλεγμένους μαθητές με υψηλό IQ (ηλικίας 9 έως 12 ετών). Μάλιστα οι συγκεκριμένοι μαθητές έμειναν για δύο εβδομάδες σε καραντίνα, προκειμένου να συναντήσουν από κοντά τον Ρώσο πρόεδρο.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο σχολείο του Καλίνινγκραντ, ο Βλαντίμιρ Πούτιν επεσήμανε την σημασία της διδασκαλίας μιας εγκεκριμένης από το Κρεμλίνο εκδοχής της ιστορίας στους επιλεγμένος μαθητές με υψηλό δείκτη νοημοσύνης.

Πούτιν ΜαθητέςΠούτιν Μαθητές

Το αστείο του Πούτιν που άφησε άφωνους του μαθητές

Ο Ρώσος πρόεδρος αφού είπε στους μαθητές πως η Ουκρανία και η Ρωσία θα έπρεπε να είναι μία χώρα, τους έκανε διάλεξη για τη σημασία της πειθαρχίας και της σκληρής δουλειάς. Μάλιστα έκανε ένα αστείο που άφησε τους μαθητές άφωνους και τους χρήστες των social media ανήμπορους να το εξηγήσουν.

«Πρέπει να έχετε κίνητρο για να πετύχετε τον στόχο σας. Και φυσικά, σκληρή δουλειά. Αυτός ο συνδυασμός είναι πολύ σημαντικός. Η σκληρή δουλειά από μόνη της είναι ένα ταλέντο. Συγχωρέστε με που θα το πω αλλά δεν είναι απλώς ένας λαστιχένιος πισινός. Είναι ταλέντο να αναγκάζεις τον εαυτό σου να δουλεύει και να μπορείς να το κάνεις παραγωγικά» είπε γελώντας ο Πούτιν, με τους μικρούς μαθητές να τον κοιτάνε απορημένοι.

Σε άλλο σημείο της συζήτησης, ο Βλαντιμίρ Πούτιν παραδέχτηκε για τον εαυτό του: «Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ο πιο πειθαρχημένος. Είναι σαφές ότι πρέπει να δουλέψω πάνω στον εαυτό μου. Η πειθαρχία είναι σημαντική για την επιτυχία. Αλλά η πειθαρχία από μόνη της δεν είναι αρκετή».

Απόρησαν οι χρήστες του διαδικτύου

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε, φαίνεται ο Πούτιν να γελάει με το αστείο του για τον «λαστιχένιο πισινό». Οι χρήστες του διαδικτύου σάστισαν με τη δήλωση αυτή. Η δημοσιογράφος Έλενα Ρικόβτσεβα δήλωσε: «Θεός φυλάξοι – αυτά λέει στα παιδιά ενός σχολείου σε μια συζήτηση για τα σημαντικά θέματα στο Καλίνινγκραντ; Τι είδους χάος επικρατεί στο μυαλό του; Κάποιος να θεραπεύσει αυτό τον πρόεδρο» ενώ ο πολιτικός επιστήμονας Φιοντόρ Κρασενίκφ, βάφτισε τον Πούτιν «Κύριο Λαστιχένιο Πισινό».

«Για ποιο λόγο; Τι εννοούσε με αυτό; Τι σχέση έχει ο λαστιχένιος πισινός με το θέμα που συζητάμε; Κάποιος ας μου εξηγήσει» έγραψε άλλος χρήστης.

Πούτιν Μαθητές

Τι μπορεί να εννοούσε ο Πούτιν

Μια θεωρία για το αστείο αυτό είναι ότι ο Πούτιν μπερδεύτηκε και αναφερόταν στο παρατσούκλι που είχε δοθεί στον διαβόητο σοβιετικό υπουργό Εξωτερικών, Βιάτσεσλαβ Μολότοφ, ο οποίος υπέγραψε προσωπικά περισσότερους καταλόγους μαζικών εκτελέσεων από ότι ο Στάλιν.

Την εποχή του Στάλιν, ο Βιάτσεσλαβ Μολότοφ ήταν γνωστός ως «Stone Arse» (Πέτρινος Πισινός) για την ικανότητά του να εργάζεται στο γραφείο του επί 20 ώρες ασταμάτητα. Ο Μολότοφ διόρθωνε τους συντρόφους του όταν τον αποκαλούσαν έτσι, λέγοντάς τους πως ο Λένιν τον είχε ονομάσει «Σιδερένιο Πισινό».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top