ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ν. Καπραβέλος: «Πουθενά δεν έπρεπε να ανοίξει το λιανεμπόριο»

Facebook
Twitter
Παγκόσμια πρωτοτυπία χαρακτήρισε το άνοιγμα οικονομικών δραστηριοτήτων στην οξεία φάση της πανδημίας ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου ”Παπανικολάου”, Νίκος Καπραβέλος, τονίζοντας ότι δεν θα έπρεπε να ανοίξει πουθενά στην Ελλάδα, το λιανεμπόριο σήμερα.

«Βρισκόμαστε σε οξεία φάση του τρίτου κύματος. Αυτό είναι γνωστό το τελευταίο διάστημα. Πληρώνουμε αυτό που έγινε τις τελευταίες δέκα μέρες. Δεν προστέθηκε κάτι. Είναι σε δύσκολη θέση το σύστημα υγείας. Το πρόβλημα είναι στην κακή διαχείριση του κρούσματος και όχι στην ανθρώπινη δραστηριότητα. Δεν γίνεται καλή ανίχνευση και απομόνωση των κρουσμάτων. Αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία την στιγμή της οξείας φάσης ενός κύματος να ανοίγεις την αγορά ή να κάνεις άρση μέτρων» δήλωσε ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».

Υποστήριξε μάλιστα ότι δεν έπρεπε να ανοίξει πουθενά το λιανεμπόριο στην Ελλάδα, έως ότου υποχωρούσε το τρίτο κύμα.

«Περάσαμε ένα δεύτερο κύμα με τραγικές συνέπειες στην Θεσσαλονίκη. Είχαμε βαρύ τίμημα σε ανθρώπινες ζωές. Με δυσκολεύουν τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά. Το λιανεμπόριο δεν ενοχλεί την πανδημία στην Αθήνα αλλά ενοχλεί στην Θεσσαλονίκη. Ακατανόητη απόφαση που δεν βοηθά. Η Αθήνα είναι σε χειρότερη κατάσταση από την Θεσσαλονίκη» πρόσθεσε.

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top