ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ν.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Η Κυβέρνηση διασώζει την ετοιμόρροπη οικία ΣΩΚΑΡΗ, από την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής

Facebook
Twitter
Ως Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» τον Ιανουάριο του 2022, είχαμε καταθέσει ερώτηση προς τον Δήμαρχο Πατρέων κ. ΜΠΟΥΝΙΔΗ – ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ, σχετικά με την διάσωση την ιστορικής οικία του μεγάλου Πατρινού ζωγράφου Σώκαρη.

Στην τότε ερώτηση που είχε καταθέσει ο επικεφαλής της παράταξής μας κ. Νίκος Νικολόπουλος, είχαμε επισημάνει την αδιαφορία της σχετικά με την διάσωση πολιτιστικών και νεοκλασικών θησαυρών της πόλης.   

sokari1

Σήμερα διαβάζουμε στον τοπικό τύπο την θετική εξέλιξη για το παραπάνω ακίνητο, με την αξιοποίηση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και την μετατροπή του σε δομή το «Σπίτι του Παιδιού».    

Ευτυχώς που υπάρχει η Κεντρική Κυβέρνηση, Καπιταλιστική, που δεν ασπάζεται την Κομμουνιστική Φλυαρία – Διαμαρτυρία και την Λαϊκή Υποκρισία, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που υπάρχουν σε όφελος της κοινωνίας και των Λαϊκών Αναγκών.

Σίγουρα η ψυχή και η θέληση του διαθέτει αείμνηστου Σώκαρη θα νιώθει ικανοποίηση για την εξέλιξη αυτή.

Ελπίζουμε ως «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» να δρομολογηθούν οι διαδικασίες και από το Υπουργείο Πολιτισμού, για την δημιουργία και του Μουσείου «Μπάμπη Γκολέ», έστω και από μια κυβέρνηση της αντίδρασης.  

Γιατί σίγουρα δικαίωσή τους μετά θάνατο από «συντρόφους», θα πρέπει να αναμένουν τουλάχιστον πάνω από 50 χρόνια.

Έτσι σύντροφοι;

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top