ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Νικολόπουλος: «Να τους δώσουμε Πελετίδη, να πάρουμε Μπέο;»

Nikolopoulos

Του Αχιλλέα Ροδίτη

Παραστατικά και με γλαφυρό τρόπο, όπως πάντα, τοποθετήθηκε ο Νίκος Νικολόπουλος για το μέλλον του στο Δήμο Πατρέων. Ξεκαθαρίζοντας στην “Πολιτεία” ότι θα διεκδικήσει και πάλι τον δημαρχιακό θώκο και προεξοφλώντας ότι το 2023 θα είναι «έτος ήττας για τον Κώστα Πελετίδη»!

Δεν δίστασε να συγκρίνει τον Δήμαρχο Πατρέων με τον Αχιλλέα Μπέο: «Εγώ τα λέω σταράτα. Δεν μ΄ ενδιαφέρει ο Δήμαρχος μου να ‘ναι απλώς… ‘καλό παιδί’, με νοιάζει να φτιάχνει την πόλη. Να την αλλάξει και να της δώσει πνοή και προοπτική, για να κρατήσει τον κόσμο της εδώ, τους νέους πολύ περισσότερο. Η σύγκριση με τον Βόλο, για παράδειγμα, αφήνει δυστυχώς έτη πίσω, την κάποτε πρωτοπόρα Πάτρα».

«Μπορεί ο Μπέος να μην θεωρείται και τόσο ‘καλό και ήσυχο παιδί’, αλλά είδατε πώς έχει μεταμορφώσει τον Βόλο; Έχετε πάει τώρα τελευταία στον Βόλο για να διαπιστώσετε τις αλλαγές; Και να ρωτήσετε τους Βολιώτες, αν δέχονται να τους πάρουμε τον Μπέο, έστω κι αν δεν είναι και τόσο… ‘καλό παιδί’ και να τους δώσουμε τον Πελετίδη; Για ρωτήστε τους να δούμε αν θα δεχτούν. Ούτε στον αιώνα τον άπαντα», υποστήριξε. Στήριξε το παράδειγμα του με το σκεπτικό ότι οι Βολιώτες παραδέχτηκαν τον Δήμαρχο τους, με το έργο του. Επειδή… στάθηκε δίπλα στη σκουπιδιάρα, άλλαξε την πόλη και δεν ανέχτηκε συμπεριφορές που εμπόδιζαν την αναπτυξιακή τροχιά της.

«Κι έκανε τους Βολιώτες, ακόμα κι όσους δεν του έτρεφαν συμπάθεια, να… πίνουν νερό στ’ όνομά του. Καταλάβατε τί Δήμαρχο θέλουμε στην Πάτρα; Όχι κάποιον σαν τον Πελετίδη, που θα εξυπηρετεί τα ‘θέλω’ του κόμματος του, αλλά αυτόν που θα ‘ρθει να τ’ αλλάξει όλα προς το καλύτερο, κάνοντας τους έρμους κι αδίκως ταλαιπωρημένους Πατρινούς να δουν με άλλο μάτι την πόλη τους. Να νιώσουν πως η Πάτρα έχει κακό παρόν αλλά ελπιδοφόρο μέλλον», τόνισε ο κ. Νικολόπουλος.

«ΘΑ ΕΙΜΑΙ ‘ΠΑΡΩΝ’ ΣΤΗΝ… ΗΤΤΑ ΠΕΛΕΤΙΔΗ»

Στην ερώτηση, αν θα επιμείνει στην προσπάθεια διεκδίκησης του δημαρχιακού θώκου, ο κ. Νικολόπουλος απάντησε καταφατικά, και με έντονη έμφαση. Λέγοντας πως: «εννοείται ότι θα παραμείνω, πιο δυναμικός, στην κούρσα των δημοτικών εκλογών». Προσθέτοντας ότι χαιρετίζει όλες τις υποψηφιότητες, αλλά και δηλώνοντας πως αποτελεί πεποίθηση του ότι η πλειονότητα των δημοτών της Πάτρας έχει ήδη κατασταλάξει στο τι έχει ανάγκη η πόλη για να σταθεί όρθια.

Και ότι: «Αυτό, δεν είναι ο δρόμος που ακολουθεί η παρούσα δημοτική αρχή, ένας δρόμος που εξυπηρετεί τη ρητορική του Κ.Κ.Ε. και καμία σχέση δεν έχει με παραγωγή έργου και αλλαγές που οι Πατρινοί θέλουν για τη ζωή τους». «Ως εκ τούτου», προέβλεψε ο επικεφαλής της «Νέας Πάτρας», «το 2023 θα είναι έτος ήττας για την Λαϊκή Συσπείρωση και τον Κώστα Πελετίδη».

You may also like

Comments are closed.