ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Οι κάλπες μίλησαν ! Οι δημοσκόποι ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ

Facebook
Twitter
Screenshot_20240609_225518_Photoroom

Με αφορμή τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών 2024, ο Επικεφαλής του ΧριστιανοΔημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος κ. Νίκος Νικολόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι ευρωπαίοι ψήφισαν με βάση  τα ΠΙΣΤΕΥΩ, τις αξίες, την ταυτότητα και τις παραδόσεις μας! Με την ψήφο τους είπαν ‘δεν αντέχουμε άλλο τις λοιδορίες  εις βάρος της Χριστιανικής πίστης και της οικογένειας’ …

Δεν τα κατάφεραν οι θιασώτες της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, με διατάγματα, να απαγορεύσουν το φρόνημα των πολιτών! Σε όλη την Ευρώπη, όπως και στην Ελλάδα, οι ψηφοφόροι στρέφονται όλο και περισσότερο προς τα δεξιά!

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ψήφισαν για να μπορούμε να ελπίζουμε και για να μην επιτρέψουμε κι άλλες εθνικές ταπεινώσεις και μειοδοσίες…

Ψήφισαν Δεξιά  για λόγους αυτοσυντήρησης και επιβίωσης εντός της πατρίδας τους, σαν Έθνος ελεύθερο, ανεξάρτητο, δημοκρατικό, με τις άξιες του, τη γλώσσα του, τα σύνορα του, την θρησκεία του, τον πολιτισμό του κ.ο.κ..

Από την ώρα που άνοιξαν οι κάλπες ο κ. Μητσοτάκης και οι κρατικοδίαιτοι σφουγγοκωλάριοι καταβάλουν φιλότιμες προσπάθειες ώστε να κρύψουν την κατάρρευση της εκλογικής απήχησης της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

Το ποσοστό κάτω του κάτω, κάτω από το στόχο, κάτω και από το 30% (…) αμφισβητεί όχι  μόνον τις πολιτικές – κυβερνητικές  επιλογές αλλά και αυτή  την μεταλλαγμένη  ηγεσία.

Η κύρια και αναγκαία  συζήτηση πρέπει να αφορά την εμφάνιση του ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ. Δυστυχώς έγινε με την ανοχή των συστημικών κομμάτων που στρουθοκαμηλίζουν ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΑ!!

Γιατί ο Άρειος Πάγος δεν εμπόδισε την κάθοδο του κόμματος, όπως έπραξε σε άλλες περιπτώσεις;

Γιατί ο κ. Μητσοτάκης δεν προσέτρεξε να υποβάλλει ένσταση;

Ακόμα,  συζήτηση πρέπει να αφορά την μεγάλη αποχή, την άνοδο της Πατριωτικής Λαϊκής Κοινωνικής Δεξιάς και την  κατάρρευση της WOKE  δημοκρατίας, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σ’ όλη την Ευρώπη…

Τα πρωτοφανή χαμηλότατα ποσοστά των αδελφών WOKE-ΚΙKΩΝ κομμάτων εξουσίας καθώς και η αυξημένη αποχή, συνιστούν  έκφραση αποδοκιμασίας και απαξίωσης για το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα του Εθνομηδενισμού και της

ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΟΚΡΑΤΙΑΣ…

Αλλά επίσης η συζήτηση πρέπει να αφορά και τους δημοσκόπους. Είναι καιρός να αλλάξουν δουλειά! Είναι καιρός να τους κρίνει κάποιος και να πάψουν να μένουν στο απυρόβλητο, μιλώντας για ποσοστά 35% προεκλογικά και να διαψεύδονται απ’ την κάλπη, με διαφορές τεράστιες.

Ο λαός αναρωτιέται αν ξέρουν τελικά τη δουλειά τους ή όχι. Κι αν την ξέρουν αλλά κάνουν τέτοια λάθη, τότε ο ίδιος λαός δικαίως αναριωτέται αν έχουν τσίπα κι αν ντρέπονται…

Αλλά το ζητούμενο είναι… τώρα, τι κάνουμε ;

Τώρα, λοιπόν, ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ !

Τώρα, ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ

Εμείς, οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες, θα ανταποκριθούμε σε κάθε προσκλητήριο που θα στοχεύει στην δημιουργία ενός μεγάλου Ελληνικού Δημοκρατικού Κόμματος!

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top