ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Να πάει στο «409» το νέο Καραμανδάνειο

Facebook
Twitter

Και επειδή είναι μεγάλη η συζήτηση γύρω απ’ την διατήρηση του «409» πρώην Στρατιωτικού Νοσοκομείου της Πάτρας ως μιας δομής με δημόσιο χαρακτήρα, η «Πολιτεία» επανέρχεται στην εξαιρετικά εύστοχη πρόταση του επίκουρου Καθηγητή Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Πατρών Παναγιώτη Πλώτα (φωτο). 

Ο οποίος, μεταξύ άλλων, έγραψε ότι «τον τελευταίο καιρό ακούω συνεχώς τοποθετήσεις για την αξιοποίηση του παλαιού Στρατιωτικού Νοσοκομείου στην Πάτρα. Κατά την εκτίμησή μου, εφόσον ενσκήψει η Πολιτεία, θα μπορούσε να αποτελέσει το νέο σύγχρονο Παιδιατρικό Νοσοκομείο της Δυτικής Ελλάδας με διασυνδεόμενο δορυφόρο χώρο το παλαιό κτήριο που θα μπορούσε να μετατραπεί σε Συνεδριακό χώρο εκπαίδευσης και έρευνας».

Με μια φράση, ενώ η περιοχή μας κατά καπνού έχει ανάγκη ένα νέο Παιδιατρικό Νοσοκομείο, εμείς ψάχνουμε -ή έστω ψάχναμε…- ιδιώτες για να τους εκχωρήσουμε καίριες υποδομές. Λάθος. Και αυτό το λάθος το έχει επισημάνει και ο πρόεδρος των πολιτικών υπαλλήλων του ΚΕΤΧ Απόστολος Κόγκας.  

karamandaneio
τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης διέταξε την Πέμπτη ο διοικητής του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παύλος Αθανασόπουλος

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top