ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Ναύπακτος: Πουλάει βότανα για ασθένειες… και υπόσχεται «θαύματα»!

Facebook
Twitter
«Εκμεταλλεύεται τους αρρώστους, πουλάει τα βότανα και τους υπόσχεται θαύματα» μας κατήγγειλε αναγνώστης. Ως «πωλητής ελπίδας» κατηγορείται άνδρας από ένα χωριό έξω από τη Ναύπακτο, του οποίου η χάρη έχει φθάσει μέχρι την Πάτρα.

Του Κων/νου Φλαμή

«Υποστηρίζει ότι διαθέτει βότανα για όλες τις αρρώστιες, ακόμη και για τον καρκίνο», μας είπε ο αναγνώστης. Και συνέχισε: «Είναι απατεώνας. Να πάτε εκεί να δείτε τι γίνεται. Ο άρρωστος τον βλέπει ως την τελευταία του ελπίδα για τη ζωή και του δίνει τα χρήματά του. Και που να ήξερε που τα δίνει»! Σύμφωνα με την καταγγελία, ο συγκεκριμένος άνδρας, έχει χωρίσει τα βότανα ανάλογα με τις θεραπευτικές τους δυνατότητες και βέβαια εμφανίζεται πολέμιος των φαρμακευτικών αγωγών που δίνουν οι γιατροί.

Ο «κομπογιαννίτης» όπως τον αποκάλεσε ο αναγνώστης μας, φαίνεται πως έχει βρει έναν πανεύκολο τρόπο να κερδίζει χρήματα. Απλά μαζεύει τα βότανα και πουλάει… φούμαρα! Τα τελευταία χρόνια, όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν ασχοληθεί με τέτοιους εμπόρους ελπίδας, όμως φαίνεται πως οι πολίτες εξακολουθούν να είναι ανενημέρωτοι και να βλέπουν τον κάθε έναν που εμφανίζεται μπροστά τους ως… το κουτί της Πανδώρας στο οποίο ερμητικά είναι κλεισμένη η ελπίδα! Είναι κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά οι κάθε λογής κομπογιαννίτες και βέβαια πουλάνε πολύ ακριβά αυτή την ελπίδα! Καλό θα είναι να μην αγοράζουμε τέτοια προϊόντα ή φαρμακευτικά σκευάσματα από το διαδίκτυο χωρίς την συμβουλή του γιατρού μας.

13 1 1 e1668578380524

Από την έντυπη έκδοση της “ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ” της Δευτέρας 14.11.2022

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top