Νάντια Ασκούνη: «Μηνιαίο Καλάθι Μεσογειακής Διατροφής Ηλικιωμένων»

Facebook
Twitter
askouni

Στην ενημερωτική εκδήλωση για το ‘’Μηνιαίο Καλάθι Μεσογειακής Διατροφής Ηλικιωμένων’’ παραβρέθηκε η Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Πολιτισμού, Κοινωνικής Προστασίας και Εθελοντισμού, κ. Ασκούνη Νάντια.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα υλοποιείται  από τον οργανισμό Co2gether, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την Τράπεζα Τροφίμων, το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο Πατρών και το Διατροφικό Εργαστήρι «Ευτροφία»  και πραγματοποιείται στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας με την Co2gether.

Η κ. Ασκούνη στον χαιρετισμό της μίλησε για τον κοινό στόχο των φορέων που συμμετέχουν στο εγχείρημα, αυτόν της ευημερίας των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας. ‘’Η σωματική και ψυχική υγεία, η κοινωνική υποστήριξη, η οικονομική ασφάλεια και η συνολική ικανοποίηση ζωής των ηλικιωμένων, είναι παράγοντες που συμβάλλουν στην ευημερία τους. Πόσο μάλλον, όταν μιλάμε για υγιεινό τρόπο ζωής και ενσωμάτωση υγιεινών διατροφικών συνηθειών, που προάγει το ισορροπημένο διαιτολόγιο του προγράμματος.

Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας συμμετέχει στο ‘’Μηνιαίο Καλάθι των Ηλικιωμένων’’, αφού ήδη 24 άτομα επωφελούνται από τη δωρεάν παροχή και ο αριθμός  διαρκώς αυξάνεται’’, κατέληξε η Αντιδήμαρχος.

To «Μηνιαίο Καλάθι Μεσογειακής Διατροφής Ηλικιωμένων» αφορά τη δωρεάν διανομή προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας σε άτομα τρίτης ηλικίας. Έτοιμα οικονομικά γεύματα με πρωτεΐνες, που θα καλύπτουν ακόμα και όσους δυσκολεύονται λόγω παθήσεων ή ασθενειών να μαγειρέψουν.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top