ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στην κορυφαία αμυντική πεντάδα του NBA

Facebook
Twitter
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία αμυντική πεντάδα στο NBA.
Ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μπακς δε σταματά να μαζεύει βραβεία και διακρίσεις. Ο «Greek Freak» είναι μέσα στην κορυφαία αμυντική ομάδα του NBA που ανακοίνωσε η Λίγκα.

Είναι η τέταρτη φορά που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στους κορυφαίους αμυντικούς της σεζόν. Ο 27χρονος μπασκετμπολίστας έγινε ο 5ος παίκτης μετά τους Μάικλ Τζόρνταν, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ και Τιμ Ντάνκαν που έχει τουλάχιστον 4 παρουσίες στην κορυφαία αμυντική πεντάδα και τουλάχιστον δύο βραβεία MVP της κανονικής περιόδου.

 

Στην κορυφαία αμυντική πεντάδα του NBA μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο βρίσκονται οι Μάρκους Σμαρτ των Μπόστον Σέλτικς (έλαβε το βραβείο του κορυφαίου αμυντικού), Μίκαλ Μπρίτζες (Φοίνιξ Σανς), Τζάρεν Τζάκσον (Μέμφις Γκρίζλις) και Ρούντι Γκομπέρ (Γιούτα Τζαζ).

Στη δεύτερη καλύτερη αμυντική πεντάδα βρίσκονται οι Τζρου Χόλιντεϊ των Μιλγουόκι Μπακς, Ματίς Τάιμπουλ των Σίξερς, Ντρέιμοντ Γκριν των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Μπαμ Αντεμπάγιο των Μαϊάμι Χιτ και Ρόμπερτ Γουίλιαμς των Μπόστον Σέλτικς.
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top