ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Νέα άρση μέτρων: Στις 19:00 οι ανακοινώσεις Χαρδαλιά-Κικίλια

Facebook
Twitter
Σήμερα Τετάρτη (9/6) θα πραγματοποιηθούν στις 19:00 οι ανακοινώσεις για την άρση και των τελευταίων περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά.

Οι ανακοινώσεις θα αφορούν την επαναφορά της μουσικής στα καταστήματα εστίασης, το ωράριο απαγόρευσης νυχτερινής κυκλοφορίας και τον αριθμό καλεσμένων σε γάμους και βαφτίσεις.

Όσον αφορά την απαγόρευση κυκλοφορίας το στίγμα έδωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη η οποία δήλωσε στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τετάρτης ότι «νομίζω πρέπει να συζητάμε για διεύρυνση, δεν έχουμε τελειώσει ακόμα με την πανδημία».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο τραπέζι των λοιμωξιολόγων που συνεδριάζον σήμερα βρίσκεται η μείωση του ωραρίου απαγόρευσης κυκλοφορίας, από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η οποία θα ξεκινάει στις 1:30 αντί για τις 00:30 που ισχύει σήμερα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες αναμένεται «πράσινο φως» και για την επαναφορά της μουσικής σε καφέ, εστιατόρια, beach bars από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με την αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας για τον κορονοϊό. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι παραμένει η απαγόρευση ύπαρξης όρθιων πελατών στα καταστήματα, καθώς στόχος είναι να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Για την αύξηση στον αριθμό των καλεσμένων σε δεξιώσεις γάμων ή βαπτίσεων οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αλλαγή θα γίνει από την 1η Ιουλίου με τον αριθμό να ανεβαίνει στους 200 από τους 100 που ισχύει σήμερα.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top