ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Νέα έκκληση Καλογερόπουλου: «Μεγάλη προσοχή, θα το λέμε κι ας γινόμαστε κουραστικοί»

cache 650x650 1 548694 620x364 1
Έντονη η ανησυχία του Δημήτρη Καλογερόπουλου, καθώς βλέπει ότι η πανδημία βρίσκεται στο χειρότερη φάση της αλλά ο κόσμος, εμφανώς ταλαιπωρημένος από τη πολύμηνη καραντίνα, δεν προσέχει όσο θα έπρεπε. Και θα επαναλαμβάνει ο Δήμαρχος Αιγιαλείας τις εκκλήσεις του για όσο χρειαστεί καθώς σε ανακοίνωση του αναφέρει:

«Για πολλοστή φορά από την έναρξη της πανδημίας του κορωνοϊού, απευθύνομαι στους δημότες της Αιγιάλειας για να ζητήσω την προσοχή τους. Μπορεί επισήμως να ανακοινώνεται καθημερινά μικρός σχετικά αριθμός κρουσμάτων, όμως το ιικό φορτίο που καταγράφεται στα λύματα του Δήμου μας και υπολογίζεται βάσει πιστοποιημένης διαδικασίας από αναγνωρισμένο εργαστήριο, δείχνει πως δεκάδες, ίσως και εκατοντάδες συμπολίτες μας, είναι φορείς και ασθενείς του επικίνδυνου ιού και το πιθανότερο είναι, η πλειοψηφία τους να είναι ασυμπτωματικοί.

Βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη στιγμή μιας μάχης σοβαρής, που αφορά στη δημόσια υγεία. Παρακαλώ για μια φορά ακόμα τους δημότες μας να τηρούν αυστηρά τα μέτρα προστασίας, να φορούν πάντοτε τη μάσκα τους σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, να μην συνωστίζονται, να τηρούν αποστάσεις ασφαλείας και να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις και κοινωνικές συγκεντρώσεις πολλών ατόμων.

Μπορεί να μοιάζουμε κάποιες φορές κουραστικοί ή να φαίνεται πως κινδυνολογούμε άσκοπα. Δεν είναι όμως έτσι. Απλά εκφράζουμε ως δημοτική αρχή, την αγωνία μας και το ειλικρινές, ανθρώπινο ενδιαφέρον μας για την υγεία των δημοτών μας, από τον μικρότερο έως τον πιο ηλικιωμένο, σε κάθε γωνιά του Δήμου μας. Δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε έως την ημέρα που ο κίνδυνος θα έχει πια περάσει. Στο χέρι μας είναι, η μέρα αυτή να μην αργήσει.»

You may also like

Comments are closed.