ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέα επίθεση Κουσουλού σε Κούγια! Καλεί τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών

Κουσουλός e1669454523331

Την άμεση παρέμβαση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για τις δηλώσεις του συνηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου ζητά ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός. Ο εκδότης της εφημερίδας “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ” σε  ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: “Με αφορμή την πρόσφατη αναληθή δήλωση του πληρεξούσιου δικηγόρου της κας. Πισπιρίγκου, κ. Κούγια ότι δήθεν καλούσα όλο το βράδυ και τρομοκρατούσα μάρτυρες ειδικών γνώσεων για να μην καταθέσουν στην υποθεση της εντολέως του, πέραν του ότι θα ασκηθούν άπαντα τα δικαιώματα μου εκ των άνω ψευδών δηλώσεων ενώπιον των αρμοδίων δικαστηρίων, θεσμικά, καλείται και ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών να παρέμβει και να ερευνήσει την απάδουσα στην δικηγορική ιδιότητα άνω συμπεριφορά του μέλους του, η οποία και πρόδηλα κατατείνει στην προσωπική στοχοποίηση μου και στην αθέμιτη προσβολή της προσωπικότητας μου, ιδία δε της επαγγελματικής φήμης και τιμής μου.
Κατανοώ την απέλπιδα προσπάθεια του άνω δικηγόρου να υπερασπιστεί την εντολέα του, δεν κατανοώ όμως και σίγουρα δεν συγχωρώ τα ασύστολα ψεύδη του σε βάρος του προσώπου μου, τα οποία θεμελιώνουν προκλητική παραποίηση της αλήθειας και οδηγούν σε σκανδαλώδη υπέρβαση των ορίων που τάσσουν το ήθος και η δεοντολογία που προσιδιάζουν στο δικηγορικό λειτούργημα.
Είναι λοιπόν επιβεβλημένο η άνευ φραγμών συμπεριφορά του επιτέλους να αντιμετωπιστεί θεσμικά, ώστε να υπάρχει απτή απόδειξη ότι οι θεσμοί πράγματι τολμούν να λειτουργούν”

You may also like

Comments are closed.