ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Νέα επίθεση σε κοπέλα στην Ερμού: Άγνωστος της έριξε μπουνιά και έπεσε κάτω λιπόθυμη

Facebook
Twitter
ermou3

Η νέα επίθεση σε κοπέλα στην Ερμού, έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (22/5/24), στον πιο εμπορικό δρόμο της πρωτεύουσας, ενώ η κοπέλα μαζί με την παρέα της.

Σύμφωνα με το TLIVE, η κοπέλα κατέβαινε την Ερμού, όταν ξαφνικά δέχθηκε την επίθεση από έναν άγνωστο άνδρα που της έριξε μπουνιά στο πρόσωπο. Η κοπέλα έπαθε κρίση πανικού και λιποθύμησε!

Για βοήθεια έτρεξε ο λατερνατζής που βρισκόταν στο σημείο αλλά και υπάλληλοι από μαγαζιά οι οποίοι την έβαλαν να καθίσει για να ηρεμήσει. Στις εικόνες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, φαίνεται ο κόσμος να κάνει αέρα στην κοπέλα.

Στο σημείο έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και από τις περιγραφές των μαρτύρων εντόπισαν γρήγορα τον άνδρα που έκανε την επίθεση.

Πρόκειται για έναν νεαρό από το Αφγανιστάν κρατήθηκε στο τμήμα και σήμερα (22/5/24) μεταφέρθηκε στο ψυχιατρικό νοσοκομείο, στο Δαφνί. Ήταν στη χώρα μας από το 2016…

«Αυτός το είχε ξανακάνει, πιο κάτω, πριν 4 – 5 μήνες. Ο ίδιος… Κάτω στην εκκλησία (στην Ερμού) πάλι έκανε το ίδιο συμβάν. Πάλι είχε χτυπήσει. Τον έπιασαν, δεν έφερε αντίσταση. Τον έπιασαν και μετά από μια μέρα – δύο, τον είδα πάλι εγώ έξω» είπε στο TLIVE ο λατερνατζής που ήταν παρών στο περιστατικό με την κοπέλα.

Η κοπέλα που δέχθηκε την επίθεση κλήθηκε και αναγνώρισε τον 24χρονο δράστη, ωστόσο δε θέλησε να κάνει καταγγελία σε βάρος του.

Όλα αυτά, μόλις 2,5 μήνες από την προηγούμενη επίθεση σε άλλο νεαρό κορίτσι, το οποίο είχε μαχαιρώσει ένας αλλοδαπός, πάλι στην Ερμού. Λίγα μέτρα πιο κάτω…

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top