ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έρχονται στην Ελλάδα για ρεκόρ ταχύτητας με supercar

220119123012 supercars Serres
Ένα ρεκόρ ταχύτητας το οποίο θα καταγραφεί επίσημα ετοιμάζουν ξένοι διοργανωτές σε σημείο έκπληξη (εκτός Αθηνών) και με ένα σπάνιο supercar. 

Η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους ιδανικούς προορισμούς για διακοπές. Εκατομμύρια τουρίστες την επισκέπτονται κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, όμως υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις και περίοδοι που η χώρα μας γίνεται πόλος έλξης για τους ξένους.

Το Ράλι Ακρόπολις είναι μία από αυτές, καθώς τις χρονιές που διεξάγεται (πλέον τον Σεπτέμβριο), χιλιάδες είναι οι ξένοι που έρχονται στην Ελλάδα για να παρακολουθήσουν από κοντά το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός με παγκόσμια απήχηση.

Εκτός από τον εθνικό μας αγώνα που θα διεξαχθεί και φέτος (όπως και άλλα γεγονότα), το 2023 μας κρύβει νέες εκπλήξεις και συγκεκριμένα μία εκδήλωση που σίγουρα θα διαφημίσει την Ελλάδα σε όλον τον κόσμο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto, ένα από τα πιο εντυπωσιακά supercar θα έρθει στη χώρα μας προκειμένου να πετύχει ρεκόρ ταχύτητας σε μία προκαθορισμένη ειδική διαδρομή σχεδόν 4 χιλιομέτρων. Το ρεκόρ θα καταγραφεί επίσημα και το αποτέλεσμα μαζί με τις εικόνες αλλά και το video που θα τραβηχτούν θα «ταξιδέψουν» σε όλον τον πλανήτη.

210701141215 CAR Ferrari F8 Tributo Spider McLaren 720S Spider 0599 04226 HR

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί πριν από το Πάσχα και με την ευκαιρία του γεγονότος θα φτιαχτεί και ένα ντοκιμαντέρ προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ακόμα και ως εναλλακτική μορφή προβολής της χώρα μας. Οι κινήσεις έχουν γίνει και αυτό που αναμένουν οι οργανωτές είναι να υπογραφούν οι σχετικές άδειες έτσι ώστε να προχωρήσουν στην επίσημη ανακοίνωση.

πηγή Newsauto.gr

You may also like

Comments are closed.