ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Νέα μαρτυρία για τον προπονητή: «Μου είπαν μόνο τη λέξη μασάζ, τα υπόλοιπα τα είπαν στην αστυνομία»

Facebook
Twitter
Ένα 24ωρο μετά την προφυλάκιση του 46χρονου προπονητή στην Κρήτη, οι καταγγελίες από γονείς και μαθητές του συνεχίζονται, με τον ίδιο να αρνείται τα πάντα και να επιμένει πως είναι θύμα μιας καλά οργανωμένης σκευωρίας που στήθηκε από ανταγωνιστές του.

Μετά από μια μαραθώνια διαδικασία που ξεκίνησε στις 08.00 χθες το πρωί κι τελείωσε στις 19:00 το απόγευμα, ο 46χρονος άκουσε τον εισαγγελέα και την ανακρίτρια να συμφωνούν.

Πατέρας 4 παιδιών που όλα πήγαιναν στη σχολή του κατηγορούμενου, μιλάει στο Live News και δηλώνει οργισμένος. Όπως λέει, ούτε γνώριζε ούτε μπορούσε να φανταστεί αυτά που έκρυβαν τα παιδιά του. Όλα χωρίς να τον ενημερώσουν πήγαν σε αστυνομικό τμήμα κ έκαναν την αρχή, στο χορό των καταγγελιών…

Η πλευρά του 46χρονου μιλάει για μια άδικη απόφαση και αφήνει αιχμές για τον τρόπο που προβλήθηκε η υπόθεση από το σύνολο των ΜΜΕ.

Τα παιδιά που τον κατήγγειλαν όμως επικαλέστηκαν ακόμα και βίντεο όπως αυτά. Με τον 46χρονο άλλες φορές να πατάει στα πόδια τους και άλλες να τα χαστουκίζει, χωρίς να ξέρει ότι καταγράφεται…

Κοινή συνισταμένη στις καταγγελίες, οι αναφορές για σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Όπως κατέθεσαν 8 αθλητές του, ο 46χρονος τους ζητούσε να του κάνουν μασάζ, την ώρα που εκείνος έβλεπε ταινίες ερωτικού περιεχομένου.

Ανάμεσα σε εκείνους που κατέθεσαν και ένας 16χρονος σήμερα πρώην αθλητής του, που μίλησε στους αστυνομικούς με αποστροφή για τον 46χρονο. Κατήγγειλε πως του ζητούσε να του κάνει μασάζ, ενώ ο ίδιος ήταν μόλις 7 ετών.

Οι γονείς των παιδιών ζητούν να συνεχιστεί η έρευνα για να αποκαλυφθεί όπως μας λένε όλη η αλήθεια για τον άνθρωπο που πλήρωναν και η πλευρά του προπονητή να πέσουν οι τόνοι, κάτι που όπως εκτιμούν θα βοηθήσει τον προπονητή να αφεθεί σύντομα ελεύθερος.

«Μου είπαν μόνο τη λέξη μασάζ, τα υπόλοιπα τα είπαν στην αστυνομία«

Ο πατέρας των παιδιών που με τις καταγγελίες τους βοήθησαν να έρθει στο φως αυτή η ιστορία μίλησε στο Live News. Όπως εξήγησε, όταν τα δίδυμα παιδιά του, ηλικίας 14 ετών, γύρισαν από μία αποστολή με τον προπονητή τους στο εξωτερικό και όταν γύρισαν πίσω στην Κρήτη πήγαν μόνα τους στο αστυνομικό τμήμα και έκαναν καταγγελία, ενώ ενημέρωσαν τον πατέρα τους πως δεν θα συνεχίσουν τις προπονήσεις.

«Αυτό που είπαν στην αστυνομία είναι ότι δεν θέλουνε να ξαναπάνε στο τάε κβο ντο γιατί μας πιέζει ο προπονητής, γιατί παθαίνουμε θλάσεις, γιατί έχει άσχημη συμπεριφορά».

Ο πατέρας των παιδιών αποκάλυψε πως δεν του είχαν αναφέρει τι ακριβώς εννοούσαν με την άσχημη συμπεριφορά τότε, καθώς του εκμυστηρεύτηκαν τα πάντα μήνες αργότερα.

«Δεν με ενδιαφέρει η τοπική κοινωνία τι θα πει. Μόλις μου είπαν τη λέξη μασάζ τους λέω σταματάτε και πάμε στην αστυνομία να τα καταγγείλουμε όλα αυτά», είπε.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top