ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Πάτρα: Πουλά τις «Κολοφωτιές για Φαναράκια» ο Δήμος Πατρέων

nikolopoulos2
Επίθεση σε βάρος της δημοτικής αρχής εξαπέλυσε η παράταξη του Νίκου Νικολόπουλου, «Νέα Πάτρα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η υποκρισία της Κομμουνιστικής Δημοτικής Αρχής ΠΕΛΕΤΙΔΗ προς τους Επαγγελματίες και τις ευπαθείς Κοινωνικές ομάδες του Δήμου δεν έχει όριο.

Προσπαθεί με επιστολές προς Υπουργούς και ανακοινώσεις, να πουλήσει τις «ΚΟΛΟΦΩΤΙΕΣ ΓΙΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ».

Ως Δημοτική παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχουμε καταθέσει προς τον Δήμαρχο ερωτήσεις για το Κοινωνικό Αγαθό της ηλεκτρικής ενέργειας.

Δυστυχώς απαξιεί να απαντήσει και να υιοθετήσει προτάσεις μας, προς όφελος των Δημοτών και των Επαγγελματιών.

Επιλέγει τις Επικοινωνιακού τύπου επιστολές προς τους Υπουργούς, ώστε να καταγγέλλει την Κυβέρνηση και το Καπιταλιστικό Σύστημα, αδιαφορώντας για τις αγωνίες και τα προβλήματα συνδημοτών και επαγγελματιών του Δήμου.

Συγκεκριμένα καταθέσαμε πρόταση στις 5/2/2021 καλώντας την Κομμουνιστική Δημοτική Αρχή Πελετίδη, για την κάλυψη της ενεργειακής δαπάνης των 50 άπορων οικογενειών, με την εφαρμογή αντίστοιχου προγράμματος «ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», μέσω του Δημοτικού προϋπολογισμού.

Αδιαφορία από την ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ του Δημάρχου Πατρεών, επιλέγοντας να ζουν στο σκοτάδι οικογένειες στον Δήμο.

Με την από 22/3/2021 επιστολή του προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κ. Σκρέκα, τον καλεί να παρέμβει στις εταιρείες προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας, για κούρεμα οφειλών ηλεκτρικού ρεύματος σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις λόγο της Πανδημίας.

Πρώτος ο Δήμος Πατρέων θα πρέπει να δείξει το καλό παράδειγμα.

Ως Δημοτική παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» δεσμευόμαστε δημόσια ότι, θα ψηφίσουμε τυχόν πρόταση της Δημοτικής Αρχής στο Δημοτικό Συμβούλιο, για διαγραφεί οφειλών από τα Ανταποδοτικά Τέλη σε Ευπαθείς Ομάδες και Επαγγελματίες, για τα έτη 2020 και 2021. Σας καλώ ν το φέρετε άμεσα προς συζήτηση.

Τέλος, οφείλετε να εφαρμόσετε τις προτάσεις που σας καταθέσαμε στις 19/3/2021 για επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος για ευάλωτα νοικοκυριά και την καταβολή μέρους των οφειλών του από το Κράτος, κατ’ εφαρμογή της νομοθεσίας.

Επίσης να υιοθετήσετε και τις προτάσεις της Δημοτικής παράταξης Καλαμάτας «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» για του επαγγελματίες, που σας καταθέσαμε στις 28/2/2021.

Διότι διαφορετικά όπως είχε πει και ο Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν:

«Η εντιμότητα στην πολιτική είναι αποτέλεσμα της δύναμης, ενώ η υποκρισία αποτέλεσμα της αδυναμίας».

You may also like

Comments are closed.