ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα πολιτική κίνηση από τον Κων. Μπογδάνο

bogdanos 2 960x600 1 960x600 1
Στις 5 Απριλίου ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος θα ανακοινώσει νέα πολιτική κίνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομά της αναμένεται να είναι Εθνική Συμφωνία και η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο «Στράτος Βασιλικός» στην οδό Μιχαλακοπούλου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πρόκειται για κίνηση και όχι για κόμμα και μεταξύ των βασικών καλεσμένων αναμένεται να είναι οι Φαήλος Κρανιδιώτης και Θάνος Τζήμερος, ο Στέλιος Φενέκος, πρόεδρος της Κοινωνίας Αξιών, αλλά και στελέχη που έχουν περάσει από τη Νέα Δημοκρατία, όπως ο Νίκος Καραχάλιος, παλαιός γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού του κόμματος. Η ιδεολογία πάνω στην οποία θα βασίζεται η νέα κίνηση, όπως λένε όσοι γνωρίζουν το πώς κινείται ο ανεξάρτητος βουλευτής, θα είναι ο φιλελεύθερος συντηρητισμός «με ευρωατλαντική κατεύθυνση», όπως λέει ο κ. Μπογδάνος, ο οποίος, για παράδειγμα, πήρε ξεκάθαρη θέση στο θέμα της εισβολής της Ρωσίας κατά της Μόσχας και υπέρ της Ουκρανίας.

Στόχος του ανεξάρτητου βουλευτή είναι να συσπειρώσει «τους φιλελεύθερους συντηρητικούς πατριώτες» και στη συνέχεια να απευθύνει προσκλητήριο σε όσους έχουν μια «σοβαρή παρουσία στα πολιτικά πράγματα» και μια εμπειρία στη διενέργεια εκλογών, προκειμένου να ενωθούν οι δυνάμεις τους. Η νέα κίνηση κάθε άλλο παρά αποκλείει τη συνεργασία με τους κ. Κρανιδιώτη και Τζήμερο, οι οποίοι, όπως προαναφέρθηκε, θα είναι παρόντες. Ο νέος σχηματισμός που πιθανόν να προκύψει από τη συνεργασία τους θα επιδιώξει να εισέλθει στη Βουλή με «όχημα» και την απλή αναλογική.

You may also like

papandreou ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπανδρέου: “Η δήλωση του Αντιπροέδρου της Βουλής, Χαράλαμπου Αθανασίου, είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα”

Δήλωση Γιώργου Παπανδρέου: Η δήλωση του Αντιπροέδρου της Βουλής, Χαράλαμπου Αθανασίου, είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα. Υπονομεύει κάθε ...

Comments are closed.