ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Νέα στοιχεία για τους βιασμούς της 12χρονης στα Σεπόλια

Facebook
Twitter

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια είναι καταιγιστικές.

Μετά τις πέντε νέες συλλήψεις ανδρών που φέρονται να βίασαν το κορίτσι, έξι ακόμη άτομα τα οποία το νεαρό κορίτσι φέρεται να έχει αναγνωρίσει, έχουν κληθεί να καταθέσουν τις επόμενες ημέρες στον εισαγγελέα.

Πελάτες «με βαθιά τσέπη»

Τα όσα νέα φέρεται να αποκάλυψε στις Αρχές η 12χρονη προκαλούν ανατριχίλα. Ισχυρίζεται ότι ο Μίχος εντόπιζε τους πελάτες του νεαρού κοριτσιού ακόμη και στην πλατεία που έπαιζαν παιδιά και στη συνέχεια την οδηγούσε σ’ εκείνους.

Στόχευε στην «τσέπη» τους, γι’ αυτό και ο δερματολόγος, ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί για την υπόθεση, φέρεται να ήταν για τον Μίχο ο απόλυτος στόχος.

Όσα είπε η 12χρονη

«Ο Μίχος ήξερε τον δερματολόγο και ήξερε ότι είχε λεφτά. Έστειλε την 12χρονη στο ιατρείο του, της είπε τι να πει στον 65χρονο κι εκείνος συμφώνησε. Το κορίτσι, πήγαινε στο ιατρείο του συνήθως στο κλείσιμο και έβλεπε κάποιες φορές τους τελευταίους ασθενείς να φεύγουν.

»Ο βιασμός γινόταν σ’ ένα κρεβάτι, σ’ έναν δεύτερο χώρο που είχε ο δερματολόγος στο ιατρείο του. Είχε βιάσει αρκετές φορές το παιδί και κάθε φορά της έδινε 50 ευρώ. Ο Μίχος, μάλιστα, έδειχνε ευχαριστημένος και της έλεγε ότι ‘είναι καλά τα λεφτά’ και ότι ‘θα είναι ένας ‘σταθερός’ σου’».

Υπάρχει ένα ακόμη πρόσωπο, ωστόσο, που η 12χρονη φέρεται να περιέγραψε ότι ο Μίχος ακολούθησε τον ίδιο τρόπο προσέγγισης, ο οποίος ακόμη δεν έχει παρουσιαστεί ενώπιον των Αρχών.

«Με τον ίδιο τρόπο που προσέγγισε τον δερματολόγο, η 12χρονη βιάστηκε και από έναν οδοντίατρο. Η μικρή πήγαινε στο ιατρείο του, την οποία διεύθυνση θυμάται, περισσότερες από μία φορά. Ο συγκεκριμένος, είναι παντρεμένος με μία κόρη».

Πίσω από κλειστά ρολά

Όπως φέρεται να ανέφερε η 12χρονη στις Αρχές, ο Ηλίας Μίχος δε δίστασε να αφήσει να βιάσουν το κορίτσι, προκειμένου εκείνος να έχει καλύτερες… τιμές στα κινητά που αγόραζε.

«Ο Μίχος ήθελε να έχει πολλά κινητά. Γνώρισε το 12χρονο κορίτσι σε τρία άτομα, αλλοδαπούς, που είχαν μαγαζιά με κινητά τηλέφωνα στην περιοχή, που του έκαναν καλύτερες τιμές. Από τον έναν, μάλιστα, είχε αγοράσει το i-phone στην 12χρονη. Το κορίτσι, πήγαινε συνήθως πρωινές ώρες, στα μαγαζιά αυτά και οι ιδιοκτήτες κατέβαζαν τα ρολά και έκλειναν το μαγαζί για όσο διαρκούσε ο βιασμός της 12χρονης».

Ο Μίχος φέρεται να ήταν ασταμάτητος και να επέτρεπε το παιδί να βιαστεί από όποιον του το ζητούσε. Χωρίς να έχει κανέναν ενδοιασμό.

«Το κίτρινο αυτοκίνητο, το είχε ο γαμπρός του, Ο. Το δανειζόταν καμιά φορά. Μια μέρα ο Ο. καθόταν στο μαγαζί του Μίχου και του είπε ‘αφού την έχεις εδώ και καθαρίζει, δε μου τη δίνεις κι εμένα για…’. Τη βίασε δύο φορές. Όχι στο κίτρινο αμάξι, αλλά στο δικό του».

Η 12χρονη φέρεται να επιμένει στις Αρχές, ότι η μητέρα της δεν γνώριζε τίποτα απ’ όσα συνέβαιναν και ότι ο Μίχος αυτό το γνωρίζει.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top