ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέες αποκαλύψεις για την Πάτρα – “H σπιτονοικοκυρά γνώριζε πράγματα για την Τζωρτζίνα”

patra tzortzina
Το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα συνεχίζεται και καθημερινά νέα στοιχεία έρχονται στο φως. Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου. 

Την ώρα που οι εξελίξεις “τρέχουν” με την Ρούλα Πισπιρίγκου να κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού για την δολοφονία της Τζωρτζίνας, ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Super Katerina» για την υπόθεση.

Ο ίδιος βρέθηκε στην Ευελπίδων για να προσκομίσει στοιχεία στην 18η ανακρίτρια «τα οποία αφορούν στην υπόθεση της σπιτονοικοκυράς, τα οποία πρέπει να γίνουν γνωστά στις Αρχές», είπε χαρακτηριστικά στην Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:

“Κάποια στοιχεία αποκαλυπτικά, τα οποία έχουν έρθει στην κατοχή μας και θα λάβετε γνώση κι εσείς τις ερχόμενες ώρες, δείχνουν ότι ίσως το ζευγάρι γνώριζε για κάποια πράγματα που συνέβαιναν στο σπίτι και η σπιτονοικοκυρά είχε γνώση” ανέφερε και θέλησε να διευκρινίσει: “Προσωπική φίλη της αείμνηστης φιλολόγου αποκαλύπτει ότι η σπιτονοικοκυρά γνώριζε πράγματα για την Τζωρτζίνα”.

«Πρέπει να κληθεί η συγκεκριμένα κυρία, η οποία ήταν επιστήθια φίλη της σπιτονοικοκυράς και είχαν επαφές μέχρι την ημέρα που πήγε στο νοσοκομείο. Μάλιστα έχω και πληροφορίες ότι είχε στείλει χρήματα για αποκλειστική γυναίκα η οποία θα ήταν στο πλευρό της αείμνηστης, όμως αυτή η γυναίκα δεν πήγε ποτέ γιατί δεν εισέπραξε τα χρήματα», πρόσθεσε.

 

You may also like

Comments are closed.