ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Αχαΐα: Δυναμικό «παρών» στελεχών και φίλων της ΝΔ στα Σελιανίτικα

Facebook
Twitter

Με μία ακόμα συγκέντρωση, η οποία χαρακτηρίστηκε από τη δυναμική παρουσία στελεχών της παράταξης από την περιοχή των πρώην δήμων Συμπολιτείας και Ερινεού, συνεχίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας η πρωτοβουλία που έχει αναλάβει το προεδρείο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Αιγιαλείας σε συνεργασία με τη ΔΕΕΠ Αχαΐας με σκοπό την ενημέρωση μελών και φίλων στην περιφέρεια.

«Η Ελλάδα, σήμερα, είναι ισχυρή. Είναι μια χώρα αξιόπιστη, η οποία εμπνέει εμπιστοσύνη στους εταίρους της και την οποία σέβονται και όποιοι θεωρούν ότι μπορεί να έχουν διαφορές μαζί μας. Όσο και αν κάποιοι πιστεύουν ότι μπορούν να γυρίσουν την Ελλάδα πίσω στο 2012, η Ελλάδα του 2022 τούς έχει γυρίσει την πλάτη διότι έχουμε μάθει από τα παθήματά μας ως χώρα, θέλουμε να κοιτάξουμε μπροστά, θέλουμε να προοδεύσουμε, θέλουμε να ανοίξουμε μια καινούργια αναπτυξιακή σελίδα για τον τόπο, θέλουμε να δώσουμε ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην κοινωνική συνοχή και στη στήριξη των πιο αδυνάμων», σημείωσε στη σύντομη εισαγωγή του ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αιγιαλείας Βασίλης Σταθακάρος.

Αναφερόμενος δε στα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων ημερών, ο κ. Σταθακάρος περιέγραψε το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί η Νέα Δημοκρατία. «Στην τοξικότητα των ημερών, στο διχαστικό λόγο των αντιπάλων μας εμείς αντιπαραβάλλουμε τη μετριοπάθεια, τον προγραμματικό μας λόγο και κυρίως τα έργα μας. Και εντολή του προέδρου μας και Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι να μην ξεφύγουμε καθόλου από αυτή την πορεία», είπε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αιγιαλείας τόνισε ότι η επόμενη δεκαετία θα είναι μια δεκαετία στην οποία η Ελλάδα θα κάνει πολύ μεγάλα άλματα. «Όταν έρθει η ώρα των εκλογών στο τέλος της τετραετίας θα έχουμε τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε το κυβερνητικό μας έργο, να συγκρίνουμε αυτή την τετραετία με την προηγούμενη τετραετία και να μιλήσουμε επίσης για την επόμενη τετραετία. Διότι το έργο μας δεν σταματά σε μια τετραετία», κατέληξε.

Ακολούθησε σύντομη ομιλία τού προέδρου της ΔΕΕΠ Αχαΐας Αντώνη Κουνάβη και η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τους χαιρετισμούς των βουλευτών Άγγελου Τσιγκρή και Ιάσονα Φωτήλα.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top