ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Σε ποια περίπτωση ο φάκελος της υπόθεσης θα μπει στο αρχείο

a 361 2 1 1 1 2 7

Το θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, στην Πάτρα, συνεχίζεται, με τα πρώτα στοιχεία από την ιστοπαθολογική εξέταξη της Τζωρτζίνας – της 9χρονης που έφυγε τελευταία από τη ζωή μετά τις δύο αδερφές της- να έχουν… δει το “φως” της δημοσιότητας.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται και το πόρισμα για τη Μαλένα, το πρώτο παιδί της οικογένειας που πέθανε, σε ηλικία 3,5 ετών.

Στην περίπτωση που δεν προκύψει κάποιο στοιχείο που να δικαιολογεί την έκδοση εντάλματος ή ενταλμάτων, θα συνεχιστούν οι διαδικασίες μέχρι να ολοκληρωθεί η Προανακριτική Εξέταση από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, η οποία ως γνωστόν, έχει παραγγελθεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πάτρας.

Αν και με την ολοκλήρωση της Προανακριτικής Εξέτασης δεν προκύψει και πάλι κάτι ύποπτο, τότε ο φάκελος της πολύκροτης υπόθεσης θα μπει στο αρχείο.

Ωστόσο, αν το Τμήμα Ανθρωποκτονιών εκτιμήσει και αποφασίσει ότι έχει επαρκή στοιχεία και έτσι σχηματίσει δικογραφία για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, τότε η Προκαταρκτική Εξέταση διακόπτεται.

Εχει  “τρέξει” και ξεχωριστή αστυνομική προανάκριση, που προφανώς θα διευκολύνει την εκτίμηση του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ότι συντρέχει σοβαρός λόγος για την έκδοση εντάλματος ή ενταλμάτων.

Από εκεί και πέρα, είναι πια ζήτημα… ενδοσυνεννόησης των εισαγγελικών αρχών της Αθήνας και της Πάτρας για το ποια είναι η Υπηρεσία που θα προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες. Σε κάθε περίπτωση, αν επιλεγεί η Αθήνα πρέπει να συναινέσει η Εισαγγελία της Πάτρας.

Φυσικά, όλων των παραπάνω προηγούνται οι κλήσεις για εξέταση από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών των τριών προσώπων που θεωρούνται “κλειδιά”: Του Μάνου Δασκαλάκη, της Ρούλας Πισπιρίγκου και της αδελφής της, Δήμητρας, η οποία βρήκε νεκρή στην κούνια της την -6 μηνών- Ίριδα.

You may also like

Comments are closed.

mitsotakis erdogan arthrou1 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητσοτάκης και Ερντογάν: Άφησαν για αργότερα τα δύσκολα, έδωσαν νέο ραντεβού τον Δεκέμβριο στη Θεσσαλονίκη

Συμφωνώντας ότι διαφωνούν ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιβεβαίωσαν χθες από τη ...