ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ μυστηρίου στη Ζαΐμη | Ακόμα ερευνούν από ποια πολυκατοικία έπεσε η γυναίκα! Δεν είναι σίγουρο αν την έριξαν ή αν πήδηξε μετά από τσακωμό με κάποιον

IMG 3798

του Αχιλλέα Ροδίτη

Σε θρίλερ εξελίσσεται η τραγωδία στην οδό Ζαϊμη της Πάτρας με την άτυχη γυναίκα η οποία έπεσε στο κενό βρίσκονταν φριχτό θάνατο.

Στο ερώτημα του politeianews.gr “από ποιο μπαλκόνι έπεσε η άτυχη γυναίκα” οι αστυνομικοί απάντησαν: “Ακόμα εικάζουμε”!

ptosi gunaikas4

Όπως φαίνεται και στις νεότερες φωτογραφίες του politeianews.gr , οι αστυνομικοί ανέβηκαν στην πολυκατοικία που αρχικά θεώρησαν ότι από εκεί έγινε η μοιραία πτώση, όμως στην πορεία εξέτασαν το ενδεχόμενο το κακό να έγινε στην διπλανή πολυκατοικία.

IMG 3798

 

IMG 3800

Η υπόθεση ότι κάποιος έριξε τη γυναίκα στο κενό δημιουργήθηκε πρώτον από το ότι το άψυχο σώμα της βρέθηκε σε αρκετή απόσταση από τις πολυκατοικίες, στη μέση του δρόμου περίπου (Ζαϊμη) και δεύτερον καθώς αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι… μετά το άκουσμα του θορύβου απ’ την πτώση της γυναίκας ακούστηκε κάποιος να την πετά τα τσιγάρα και τον αναπτήρα. Από τα οποία μάλιστα πάρθηκαν αποτυπώματα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα έχει ακουμπήσει άλλο άτομο.

IMG 3784

Αυτό που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι είτε ότι η γυναίκα ρίχτηκε στο κενό από κάποιον – ο οποίος ενδεχομένως πρόλαβε να φύγει – είτε να πήδηξε η ίδια μετά από τσακωμό της με κάποιον. Αφού γείτονες είπαν άλλωστε ότι άκουγαν τσακωμό λίγα λεπτά νωρίτερα.

ptosi gunaikas2nekri

IMG 3799

You may also like

Comments are closed.