ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρός από ισραηλινά πυρά στη Δυτική Όχθη 13χρονος Παλαιστίνιος

palestine israel
Ένας Παλαιστίνιος έφηβος σκοτώθηκε από πυρά των ισραηλινών δυνάμεων, κατά τη διάρκεια επεισοδίων, στο πλαίσιο μιας διαδήλωσης στο βόρειο τμήμα της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, ανακοίνωσε το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας.

Ο Μοχάμεντ Ντάαντας, ηλικίας 13 ετών, τραυματίστηκε από σφαίρα στην κοιλιακή χώρα, όταν οι ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας άνοιξαν πυρ στο χωριό Ντέιρ αλ Χατάμπ, κοντά στη Ναμπλούς, ανέφερε το υπουργείο στο Γαλλικό Πρακτορείο. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο με καρδιακή ανακοπή και οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Σε ερώτηση του AFP, ο ισραηλινός στρατός δεν θέλησε να σχολιάσει σχετικά.

Συγκεντρώσεις λαμβάνουν χώρα στη Δυτική Όχθη κάθε Παρασκευή με τους διαδηλωτές να διαμαρτύρονται για την επέκταση των ισραηλινών οικισμών, που θεωρούνται παράνομοι βάσει του διεθνούς δικαίου.

Στη Μπεϊτά, δύο Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν από πλαστικές σφαίρες που έριξαν οι ισραηλινές δυνάμεις, κατά τη διάρκεια μίας εκ των κινητοποιήσεων αυτών, μεταδίδει το επίσημο παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων Wafa.

You may also like

Comments are closed.

More in:ΚΟΣΜΟΣ

sitari07 ΚΟΣΜΟΣ

Σχεδόν 6 εκατομμύρια τόνοι σιταριού συλλέχθηκαν από περιοχές που δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο της Ουκρανίας

Η Ουκρανία έχασε σιτηρά αξίας τουλάχιστον ενός δισ. δολαρίων σε περιοχές που ελέγχονται από τη Ρωσία, σύμφωνα με τα στοιχεία από δορυφορικές ...